ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Nestvůry a jejich tlamy - Juncker & Schulz

1673x
Komentáře
10.07.2016, 22:24
0
Pár Junckerových perliček, abyste si udělali obrázek, co je to za zmrda: "My se na něčem dohodneme, potom to dáme do prostoru a nějaký čas čekáme, co se stane. Pokud to nevyvolá žádný velký rozruch a žádný odpor – jelikož většina lidí nerozumí tomu, co bylo rozhodnuté – pokračujeme dál. Krok za krokem, dokud už není cesty zpět." "Chtěl bych vyzvat ty v Evropě, kdo se snaží měnit přijatou migrační agendu, aby ji brali vážně a nepodléhali zjednodušeným reakcím, které se mi nelíbí." "Je třeba otevřít legální cesty pro migraci do Evropy." "Málokdy jsme hrdí na naše hodnoty a evropský odkaz. I přes její slabé stránky je Evropa považována za místo, kde lze najít útočiště, je to místo naděje pro lidi z Blízkého východu a Afriky. Na to máme být pyšní, ne se bát."
04.07.2016, 14:27
0
Už to má za pár dement jeden zkurvenej! https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/408399-juncker-ztraci-po-brexitu-podporu-podle-merkelove-je-soucasti-problemu.html
09.07.2016, 02:50
Bohužel odchod jednoho starého, notorického alkoholika nic neřeší, to by byla jenom taková nepovedená plastická operace. Navíc na jeho místo čekají tři stejně taková prasata. Je třeba změnit celkový projekt EU, smlouvy atd. A toho se všichni bojí jak čert kříže. Nejlepší by bylo tento projekt zcela zdemolovat a postavit případně nový. Starou, vybydlenou, nefunkční ruinu se také nevyplatí rekonstruovat, tedy pokud nemá historickou hodnotu.
21.06.2016, 09:27
0
Fuj, proč tahle havěť vůbec žije, to je urážka všech normálních Evropanů, že s těmito individui musí sdílet kontinent. Kdyby je fotrové raději vycákali do květináče, rostlinky by si s nimi určitě poradily lépe a pro jednou by byli i užiteční. Šelmy v ZOO by nakrájeným Sulcem určitě taky nepohrdly a rozemletým Skunkerem by se krásně hnojila krmná řepa.