BBV
Ještě něco pro Macka. To sem vyráběl kámošovi ke čtyřicítce. Roláda z vepřovýho, hovězího a krůtího, proložená bylinkama a kořením. Ta hlava je jen dekorace pro diváky a pak sme to točili na rožni. Bylo to žůžo. Přidávám do Balounovy Bůčkový Výzvy.
Fotografie / XXX
03/09/2014
Emanek
15.09.2014, 17:29
0
Mě zas bylo vždycky u babičky na prázdninách divný, že když se jí ztratila kočka, měli jsme na oběd králíka
mack
03.09.2014, 19:42
0
správně...ještě jí (jemu) koukala kopýtka (tlapičky)z papiňáku..:-))))
mack
03.09.2014, 13:30
0
my jsme mu zase říkali srnka..:-)))))
Baloun
03.09.2014, 13:20
0
Nevadí,pejska už sem párkrát jed a naprosro normální maso.Chutnal mi.
mack
03.09.2014, 13:06
0
musím zalovit doma ve fotkách a zkusit tě něčím trumpfnout, ale bude to dost těžký voříšek.... Na rožni jsi to točil, propíchlé podél předpokládám, ale jak zajistíš, aby jsi všechny tři druhy masa měl stejně propečené, aby se krůtí třeba nevysušilo, nebo aby hovězí se pěkně propeklo?? Jo, a ta hlava je z čeho, jen abych si udělal představu o velikosti rolády..:-))