ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Kamarádská výpomoc

3793x
Komentáře
19.11.2013, 18:06
-2
Mam rád zajímavosti, proto sem chodím. Navadí mi pěkně udělaný transky, nevadí mi, když buzíkům praskají prdele v závodech, kdo jich pojme víc. Může mi, ale, někdo vysvětlit, co je na tomto zajímavého? Jako že byla buzna na obrázku tak neodolatelná, že i heteráci si nechali vykouřit? To je pěkná píčovina, protože zaprvé jsou buzíci všichni tři, a zadruhé i kdyby nebyli, tak je to jen erotická představa vkladatele bukvobuzny. OK, pokud je to tady veřejný prostor pro realizaci vlastních libůstek, můžu sem začít dávat každý den fotku svého hovna. Sice to nebude nikoho zajímat, ale když to udělá každý, budem v Ráji hoven. Svělá představa.
20.11.2013, 14:34
.... a můžeš ty vysvětlit proč sem píšeš takhle děsně rádoby chytrý kecy ...??? i kdyby to byla jen má představa, což není, tak co je na tom špatného??? myslím, že tenhle server je tady od toho! a víš co? klidně si sem ty svoje hovna na fotkách dávej, kdo ti taky ostatně brání ...? a propo, tahle fotka je dost sexy, tak přestaň ze sebe dělat děsnýho inteligenta a užívej ... a taky nechápu lidi, které to nějakým způsobem obtěžuje, že se vůbec vyjadřují např. k této fotografii ... taky se na ni nedívej, nevyjadřuj se a budeš mít klid ... jako co jinýho ti na tohle mám odpovědět ... nazdar!
20.11.2013, 19:23
OK...tak ještě jednou. Nelíbí se ti, že píšu moc chytře, tak to píšu abys to pochopil i ty. Vážně my nevadý, že jsou to bukvyce. Dnes tady višli celkem slušný transki a y to je v pohodě. Nechápu, ale, co je na fotce, kde jsou třy obyčejný bukvi, zajímaví, ftipný, zvrácený, eksotický atd.? Proč by sem mněl někdo chodyt zrovna kvúly tomuhle? Je to jako když sem nějakej jinej eksot dá fotki njějaký nezajímavý čubky se sklenicí pyva. Kurva dejte si to na rajče.net, takhle to tady bude za chvíli hromada pýčovin a zajímavého ňic. Kapišto jantare?
04.04.2014, 20:13
schulz ----> nauč se prosím tebe gramatiku českého jazyka a pak machruj s těma tvýma kecama :-DDDDDDDDDDDD
19.11.2013, 12:35
-1
Hnus velebnosti,jdu blejt.
20.11.2013, 14:37
zase další zakomplexovaná buzna ...?? to mě nepřekvapuje :-)