ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Samozmrznutí – nový fenomén?

2222x
Komentáře
07.09.2013, 22:22
0
To, co nazýváte vy Jižané novým fenoménem, je u nás na Sibiři tisíce let starý pohřební rituál. Když je člověk natolik starý, že by byl přítěží pro rodinu, odjede, popř. ho odvezou na losovi do odlehlé pustiny, kde naposledy spočine ve sněhu a příroda si jej vezme. Jednou si matka Zima přijde pro každého z nás, nikdo jejímu přívětivému chladnému doteku neunikne. Já to chci absolvovat s mrazivým black metalem v uších. Rituál starý jako Sibiř sama, dělali to tak i mamuti, onehda jednoho takového na místě posledního odpočinku našli. V ledovém mauzoleu jsou statisíce našich předků, jen to chce vědět, kde kopat. A vzít si teplé rukavice.
07.09.2013, 22:45
Teplé ponožky bych si taky vzal. Dvoje. Teplou bundu, kuklu, tři čepice, topení do bundy, troje kalhoty, nahoru ještě kožich a zůstal bych sedět doma u topení, protože na Sibiř se mi nechce. Prý je tam zima (
07.09.2013, 18:47
0
Chybí ti tam Louis de Funès jako Hibernatus a Ötzi…
07.09.2013, 18:51
Ötziho jsem nedával, při pitvě se prokázalo, že to nebylo samoumrznutí, tak jsem nechtěl mást odbornou veřejnost. A Fuňas to na nás jen hrál. Tak to sem taky nepatří. Toto je odborný článek, ne mystifikace. Kdybych sem dal takové profláknuté případy, příště by to nikdo nebral vážně.
07.09.2013, 18:52
A taky ta 14-tiletá indiánka z Jižního Ameru.
07.09.2013, 19:18
Která? O té na poslední mrazírenské konferenci nikdo nic neříkal ( A to tam byli kriotici z celého světa. Pravda, ti od rovníku hodně teoretizovali, ale třeba zástupci Grónské lidové republiky mluvili tak, že při jejich projevu každému běhal mráz po zádech.
08.09.2013, 02:02
http://technet.idnes.cz/deti-inkove-obeti-kokain-08k-/veda.aspx?c=A130807_143739_veda_mla. Jo, a co se týče Grónské lidové republiky...mráz mi leze po zádech už jen z toho názvu...natož abych poslouchal projev. Nějak mi to splívá s Čínskou lidovou.....demokracií. :-)
08.09.2013, 13:07
kombajn666 - Jo, to jsou hodně známé - přírodní - mumie. Ale asi nezmrzly, a už vůbec ne samozmrzli. Patřili ke kmeni Pačuú (národ Inků), dneska už neexistující etnické skupině, která se v polovině 19. století uchlastala. Byly to oběti, tedy plánovaně zabité děti. Inkové se s tím nemazlili - žádný jiný národ na světě nepořádal tak krvavé obětní akce, jako právě Inkové. Inkové obětovávali srdce slunci (ptákům) a krev zemi (hadům). Pačuové obětovávali děti, které k tomu zvlášť vychovali a vykrmili. Musely být zdravé, silné, aby udělali svým bohům (slunci a měsíci) radost. Věřili, že se jejich oběti stanou hvězdami a budou dělat společnost jejich bohům - viděli to na obloze, když bylo jasno, tak v tom měli taky jasno. I já bych chtěl mít tak jasno, jako oni Nějaké indiánské oběti by se snad našly - dobře vykrmené, co nikdy nepracovaly a živíme si je - ani nevíme k čemu. Rychle se množí, kdyby se jich pár obětovalo, ne moc samozřejmě, tak 5 - 10 tisíc týdně - za zdraví pana prezidenta, aby přestal chlastat, aby pozavírali všechny korupčníky, zloděje a lháře, co jich na hradě a v jeho okolí bydlí a saje ze státní pokladny jako vši - možná by to pomohlo ) Ono některé ty staré rituály mají něco do sebe. Já jsem to viděl v Dobyvatelích ztracené archy - tam to fungovalo i po dlouhé době. A hezké to bylo taky.
08.09.2013, 17:09
Wolwe, naprosto vačerpávající odpověď, hlavně ta druhá část tvýho příspěvku o obětování našich indiánů mě rozebrala na padrť (už sem se ale dal dohromady, protože ten stav není zrovna příjemnej). Jako velekněze provádějící rituál obětování bych navrhoval učinit slovutného El-magora. O obětinách toho ví určitě hodně....každé ráno za svítání obětuje svůj nejlepší kousek lejna svým perverzfekálním bohům, takže by mohl samotné obětování indiánů obohatit o nějakou tu fekální parádičku.
08.09.2013, 18:38
Kombajne, s Elem provozujeme obětní rituály už dlouhá léta... spíš zimy. Kdyby totiž vylezl v létě ze svého mrazáku ven, obětoval by sám sebe - a to on zase tak obětavý není. Měli jsme i jiné velekněze, ale ujídali z obětin. To mělo neblahé následky. Není nic horšího než krátit daně a obětiny - to je vlastně stejné. El separoval naprosto neomylně to, co v obětině stálo za hovno. Výsledek takové obětiny byl vždy skvělý. Třeba sousední povltavský kmen takového separátora nemá - a jak dopadl? No hrozně. Do předposlední slunovratové obětiny se jim nedopatřením dostalo cosi, co tam být nemělo. Starý šaman se jim totiž na to už vysral. Už ho to nebavilo. Nedělal to už rath. Nikdo si toho nevšiml... A výsledek? Záplavy, potopy ( no hrozný nečas. Teď se jim ten šaman schovává už více jak rok v nějaké vazbě. Nechal se chytit s kapesným za své služby. Chytře to narafičil do krabice od vína - věděl, že po chlastu půjde každý. A taky že ano. No, já o tom moc nevím, politika mi nic neříká. Jen jsem přetlumočil, co jsem zaslechl na poslední radě šamanů a zemanů. Náš budoucí náčelník Oka z můry o tom moc hezky hovořil.
08.09.2013, 19:23
Mám zlé tušení že ani šaman Oko z můry indiány chtít obětovat nebude. A pevně doufám že se ani náčelníkem nestane. Já takovým prostě nevěřím. Ale takovýho Ela, toho bych klidně volil...o tom se tady na zvracených už psalo. Šel by do boje s pokřikem "SRÁT A KADIT", což mi po dlohé době příjde jako velice hezké volební heslo. No ale každopádně to chce vyřešit to obětování indiánů, sraní nesraní.
08.09.2013, 21:13
Bylo by užitečnější naučit je pracovat a poctivě žít. I když se obávám, že je to utopie. Zatím se to žádnému režimu nepodařilo. Pokud se nepodporovali ve svém stylu života, byla jich jen hrstka. Takhle to už ale přerostlo přes hlavu. Je to největší černá díra státní pokladny.
08.09.2013, 22:02
Naučit je pracovat a poctivě žít je opravdu utopie...když se nechce, tak je to horší, než když se nemůže. :-/ Ono největším problémem pro cigány jsou sami cigáni...abych byl konkrétní, je to špatně fugující rodina, která potomky vychovává uplně na hovno, respektive je nevychovává vůbec. Znemožnit jim mít děcka když nefungují jak mají by byla jistá cesta, akorát další problém...kdo ty děcka bude vychovávat. Děcák není žádná hitparáda a mnoho jedinců,kteří nemají problém se svým chováním a mají dobrý sociální návyky, od tama taky neodchází. :-/ Možná pěstounská péče, ale to by cigánům ty děcka museli vzít hned po narození a dítěte by se musela hned ujmout fungující rodina. Ale to by zase řvali ochránci lidských práv. :-( Jak už si dneska jednou psal..."Není řešení". (názory některých jedinců blekotajících něco o plynu a tak podobně, neberu jako názor, kterým bych se měl vůbec zabývat)
09.09.2013, 15:46
Jediným možným řešením k zažehnání populační exploze těchto nepotřebných a nežádoucích prvků naší společnosti je sterilizace. Jeden z mála užitečných kroků minulého režimu. Když to fungovalo tehdy, bude to fungovat i nyní. Jen to chce co nejdřív rozjet celorepublikově a přestat hledět na kecy ochránců práv parazitů, Kocáby, Džamily, Radoně a Dvořáka, apod., kteří svojí pochybnou politikou jednostranných řešení zahalených do hávu politické korektnosti jen rozdmýchávají sociální nepokoje.
09.09.2013, 21:30
Ta politická koreknost je vůbec dost prapodivná věc...úplně na hovno. No...pro tebe sem uvedl asi špatnej příklad, to ti bude sympatický. Tak na piču! Ale sakriš, teď je to sypatický mě. Tak nepotřebná věc...hm nezní to moc drsně,ale je to tak.