ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Opuštěné psychiatrické léčebny

3123x
Komentáře
14.02.2013, 01:52
0
Pretty-Cool......Vy jste psycholožka? Ahoj Pretty....Ty si psycholožka?
16.02.2013, 00:22
Nevíš, jestli vykat, tykat, nebo šukat?
16.02.2013, 18:41
ani se nedivím holkám že na nás na kluky serou. Vždy´t to je furt samej sex, mrdat, prcat, šukat, oral anál... taky už mě ty keci přestávají bavit.
13.02.2013, 11:11
0
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
13.02.2013, 18:05
Tak, a teď to přečti a napiš pozadu...
13.02.2013, 19:43
LOOOOOL naser si řiťolezecká nudle
13.02.2013, 19:55
Samojebe, lásko moje, jsi velmi hrubý a necitlivý. Pojď, budeme se bavit o tvém sexuálním životě. Zajímalo by mě, jak to děláš?
13.02.2013, 21:24
LOOOOOOOOOOL myslíš mě ? - normálne, myslíš NS ? - velice nezvykle
13.02.2013, 10:28
0
Equilibrium - určitě máš pravdu. Pokusy s lidskou psychikou a neurosomatikou člověka vůbec, se prováděli velmi často, a to nejen pod záštitou lékařského výzkumu lege artis (v souladu). Pro zajímavost (pro po případné zájemce) uvedu jeden z příkladů, o kterém se nikde nemluví a upadl téměř v zapomnění. Bude to nejspíš tím, že postižených je minimální počet (dalo by se říci, že prevalence je nulová). V naší republice se nachází pouze 9 pacientů (jednoho mám v evidenci i já) s tímto zmutovaným genem neurodegenerativního onemocnění, vázaného na poruchy metabolismu železa v mozkových gangliích. Za pokusy a zmutování hemochromatózy jsou zodpovědni němečtí lékaři J. Hallervorden a H. Spatzem, kteří za války podnikli pár pokusů, ale bohužel výzkum se vymkl kontrole a pozůstatky jsou patrny dodnes. Sice velmi sporadické, ale i tak málo jedinců (kteří nesou tento gen) dokáže zaměstnat řadu neurologů a psychiatrů. U této nemoci, je zvána též PANK2 (Pantothenate kinase), jde o nadměrnou tvorbu železa v mozku a tím degradaci genu Pla2G6. Kdybych měla onemocnění laicky přiblížit, dalo by se napsat, že nacisté chtěli vyvinout zrychleně myslícího člověka, překonat vzdálenost 3,5Mb genomic DNA vytvořením náhradním exons (je jich sedm). Selhal ale N- pantothenyl – cystein, nastala buněčná jedovatost a vytvořil se zcela nový gen….PANK2 s odlišným bílkovinovým chelatinem. To vše způsobilo nikoli původně zamýšlené stvoření super člověka s vyjímečným myšlením, ale jedince s nenávratným poškozením mozku. Pacient s PANK2 trpí dystonií (svalové stahy – trhání sebou), dysphagia (postižení mluvy), HSS (Hallervorden-Spatz syndrom), INAD – infantilní neuroaxonání dystrofie, NBIA – neurodegenerace spojen s akumulací železa. A co je velmi zajímavé, že je přítomna retinitida pigmentosa (degenerativní choroba sítnice), kdy pacient zcela spontánně mění barvu duhovky a někdy je schopen změnit koloritu na úplně opačný odstín. Bohužel prognóza pacienta s PANK2 je nepříznivá. Dožívá se vyjímečně rané dospělosti.
13.02.2013, 11:58
Odvádíš mě od práce, ale musím se tě zeptat jako laik. Jak je možné, že po 2. světové jsou u nás v r. 2013 pacienti s tímto onemocněním, když tvrdíš, že to je jakási dědičná mutace? Je to opravdu v DNA, kterou získáme při oplodnění vajíčka matky spermií otce. Chci tím říci, že např. lidé ozářeni v Černobylu nebo v JP budou po generace plodit potomky s porušenou genetikou? Jaký vliv má např. provedená chemická reakce v organismu při legálně oficiálně léčených pacientů na jeho event. potomky? Je možné si zdegenerovat geny při požití psychotropních látek, alkoholu apod. před tím než si někdo rozmyslí mít děti?
13.02.2013, 15:28
PANK2's not dead!
13.02.2013, 16:27
A v tom je ta pointa! Jak dát do vzájemné kontinuity pro práci stvořený mozeček, kde se mísí latinské termíny s civilní potřebou punku? Vymyslet PANK2. Podle mě ten jediný pacient, který ten zmutovaný genom zdědil, a kterého má v kartotéce, má na hlavě číro…
13.02.2013, 17:34
Tak proto se mi zcela spontánně mění barva duhovek a někdy jsem schopen změnit koloritu na úplně opačný odstín ( Naštěstí je to jen několikrát denně... nejraději mám červenou a oranžová taky není špatná. Vždycky jsem si říkal, čím to může být - a ono je to železem v mozku. A to jsem si chtěl tu kramli z hlavy už tolikrát vytáhnout. Ještě že vím, že je to tím. Nechám ji kde je, ta kolorita opačných odstínů by mi chyběla.
13.02.2013, 18:13
Dc – nepoložil jsi zrovna jednoduché otázky a navíc nejsou úplně z mého oboru, ale spíše pro genetika, nebo klinického neurologa. Můj obor je biologická psychiatrie, tedy se již zabývám konkrétním onemocněním a (ne)přímo počátkem genomu a polymerací řetězce DNA. Zmíněnou chorobu jsem uvedla proto, že jsem publikovala práci o infantilní neuroaxonání dystrofii v návaznosti na Alzheimerovu chorobu a v souvislosti s tvým uploadem o psycho-ústavech a Equilibriově komentu jsem si na PANK2 vzpomněla. Odpovědět ti však můžu. Nebudu unavovat zdlouhavými termíny a vysvětlováním, jak probíhá molekulární a buněčné mutování genu, a kdy tedy multifaktorový polygenový model odstartuje onemocnění, ale odpovím ti jednoduše na otázky. Samozřejmě, že zmutované geny jsou dědičné a zajišťují onemocnění i v dalším pokolení, ale záleží na tom, jaký gen je zasažen. Zda je strukturní, nebo regulační, či RNA. Obsahují-li tedy exony, nebo introny. Proto není jednoznačná odpověď na tvé otázky. Záleží na konkrétní nemoci. Čím ti vlastně odpovídám na další otázku, zda provedená chemická reakce v organismu, lege artis, může zanechat následky. Ne, tady ne, protože se jedná o řízený výkon (např různé druhy bioléčby při zhoubném onemocnění) a genofond včetně Gliových buněk (astrocyt, olidendrocyt, mikroglie), je hlídán a přímého, negatitvního působení léčby ušetřen. Na poslední otázku odpovídám..nikoliv. Alkohol, ani psychotropní látky nemohou narušit lidský genom natolik, aby došlo k mutaci a předání chybných genetických informací pro potomky. Tyto látky mohou však vyvolat jiné, velmi závažné onemocnění. Ale to jistě víš..netřeba se zmiňovat.
13.02.2013, 19:27
Ufff – jsem rád, když nás tu zahlcuješ během momentu plejádou odborných info, která bychom hledali obtížně nebo vůbec ne. Vím, že je to složitá otázka. Když jsme na gymplu brali molekulární dělení, DNA a podobné veselé příhody, tak jsem bioložce nakreslil do molekul ksichtíky a různé smajlíky. Od té doby mě milovala a musel jsem k ní chodit do kabinetu…:-). Strašně mě dostalo, když jsem viděl děti, které se narodily s absťákem matkám závislačkám. Myslím, že tvůj obor je skutečně trochu vedle, ale zase na druhou stranu se tu nevyskytuje neuropsychopatolog, lobotomista, Freud, Hynie apod…
13.02.2013, 23:04
PC- když se tak polymorfní, asi jsem se tě asi na to už ptal, ale viděla jsi film :"http://www.csfd.cz/film/276351-vsemocny/"? Nemohla by jsi navrhnout podobnou pilulku? Když jsem po nečem takovým pátral dostal sjem se jen k lecitinu a ten mi způsobuje to že když si dávám jednu pilulku denně celý týden tak si vzroste má práce a výkon mozku. Když po týdnu přestanu onen lecitin brát tak se proberu a zjsítím že celý týden mi utekl jako voda, práce je sice hotová, ale ádná tvůrčí činnost, žádné potěšení, za celej týden jsem neudělal nic neobvyklého, prostě jako bych ten týden nežil svůj život. To u mě zanevřelo nad lecitinem. Koukal jsem na nějaké dokumenty co jsem vyguglil na masarykově univerzitě, a je to dost složité se k některým látkám dostat. Nevíš o nečem? Stačí krátkodobé zvýšení mozkové činnosti a pozornosti a paměti, tak na 4 hodiny. Nepotřebuju aby se mozek učil nepotřebuju to co chtějí studenti.
12.02.2013, 22:57
0
PC- k tvému příspěvku důle uvedu že spousta tvůrců hororů a také počítačových her, spojila opuštěné psychiatrické léčebny s tajnýmy projekty (něckdy samozřejmě vymyšlenými) v těchto objektech během druhé světové války. "nadpřirozené zlo" tak oblékli pomocí hříčky o tom že tyto retardované jedince nikdo nehledal a když se tu a tam nějaký experiment nepovedl nebylo nebezpečí že by se to někdo dozvěděl a bylo snadnější tak utulat výzkum. Je mi jasné že ty budovy sami o sobě za to nemohou, že se v nich duchové nepohybují, ale přiznej, kdo by tam vydržel spát když by věděl co se tam dělo předtím? Samozřejmě že teď o tom můžeme polemizovat že se tam nic nedělo a retardi tam žili v poklidu, ale navždy nám zůstanou některé věci/výzkumy které se dělali za druhé světové válce utajeny.
13.02.2013, 00:30
To se děje pořád. A veřejně. Ne jen za zdmi cvokáren. Co myslíš, že tady na nás asi tak Pretty provádí? Zkoumá Equilibrium Albinum - a ani se tím nijak netají. Sem tam někdo zmizí beze stopy i z těhle stránek. Občas si sice někdo zeptá: Kde je Duzda? Hmyz? Hyena? Hector? ...a další... Ale nepřijde žádná odpověď a časem se zapomene. A výzkum pokračuje na nově příchozích. Normálka. Netrap se tím.
13.02.2013, 00:42
Já si myslím,že pretty-cool je bývalým pacientem nějaké psychiatrické léčebny.Ten kdo ví hodně o dané tématice,a vyskytuje se na těchle stránkách je 100% pacoš.Je to stejné jak u muklů,čím déle sedíš,tím lépe znáš zákony.
13.02.2013, 10:30
Wolwe - to ti tedy pěkně děkuju :-) díky tobě už tu nebudu mít žádné kámoše. Ale to neva..zbudeš mi ty...a to na konec výzkumu postačí :-)
13.02.2013, 10:35
Zodiac - Máš dobrou teorii :-) té se drž. Nedavno tady někdo napsal...Jaký je rozdíl mezi pacienty a personálem v psychiatrické léčebně. Prý žádný...jen personal vlastní klíče....
13.02.2013, 16:31
Pretty - mám rád šťastné konce ) A co že se to bude zkoumat na závěr? Co to na mě zbylo? Počítám, že počítáš i s Duchcatem a s Elem, že budou také zahrnutí do Tvého výzkumného programu.
13.02.2013, 18:17
Wolwe - nech se překvapit :-) No a samozřejmě, že počítám i s Duchym a Eliáškem. Ale zkoumáni budete jednotlivě...a to zdůrazňuji! Všichni tři najednou byste mi rozbili všechny dosavadní teorie a zničili veškerý výzkum. Pěkně jeden podruhém.....páč jinak skončím v blázinci :-)
13.02.2013, 19:33
PC – končím s tebou! Všechno jsi zazdila. Já jsem tak věřil v čistý virtuální poloerotický vztah a ty jsi nás všechny OPRAVDU napasovala do rolí laboratorních krys…:-))))
13.02.2013, 19:53
pretty-cool - Ty máš oproti nám všem tu výhodu, že víš docela přesně, kam Tě přivede Tvé chování, pokud v něm budeš pokračovat. U nás ostatních je to pak syrový element překvapení, když nám lékař oznámí, že si uděláme dovolenou tam, kde je světloučko, teploučko a miloučko. Já bych nato asi i skočil a souhlasil bych. Na světloučko a teploučko jsem zvyklý a vyhledávám taková místa, ale to miloučko je už bonus. Znám třeba místa, kde je fakt hodně světloučko a teploučko, ale když se potkáš s domorodci, co si na klacku nesou lidskou lebku, pozůstatek včerejšího menu, miloučko jde stranou ( Když navíc na té lebce rozpoznáš amalgámové a bílé plomby evropského typu, je to situace při které se trhají rekordy v běhu na hodně dlouhé tratě a někdy se trhá i něco jiného ( Jednou jsem si třeba trhl i ostudu na jedné tržnici, když jsem urazil jednoho prodavače masa - ptal jsem se, jestli je to z mladé krávy a on na to, že jeho manželka nebyla žádná kráva! Já jsem tak styděl!!! Ale nakonec se to vysvětlilo a chutnalo to báječně - oblíbené koření si vozím s sebou, tím to bylo. No, odbočil jsem od tématu, nebudu to tady raději "rozpitvávat"... dostávám hlad ) jak vidím některá slova v uvozovkách ;o)
12.02.2013, 19:28
0
Paní doktorko - to světloučko a teploučko bych samozřejmě v rámci exkurze rád viděl. Ale kdo mi zaručí, že když mě pozveš na kávu, tak se ráno neprobudím v kovové ohrádce a garde mi bude dělat němý indián a McMurphy…
12.02.2013, 19:49
Neblázni - exkurze nejsou nic jiného, než pastičky! Jen drápkem tam nahlédneš a skončíš v zahradě za zdí s květákem místo mozku ( Myslíš, že dneska cvokaři jezdí po městě sanitkou, ve které jedou dva zřízenci se svěrací kazajkou? To je jen filmové klišé! Ve skutečnosti cvokaři počkají pěkně v ústavu, až jim tam lidi sami nalezou, zaklapnou se vrátka a mají je ( Oni totiž dobře vědí, že někteří lidi jsou tak blbí, a přijdou se podívat co na ně čeká, až je chytnou - a právě tím je chytnou!
12.02.2013, 20:12
Hele Wolweríno...ty mi tu normálně kazíš kšefty a odrazuješ potencionální pacoše. Nechej toho...ty fantasto..ty pisálku bez skrupulí...ty nevěřící Tomáši...ty ........:-)
12.02.2013, 20:16
Modroočko - No to je právě to. Co? Že by ses mohl probudit v takové miloučké, teploučké postýlce a nebyl bys tam sám......
12.02.2013, 20:16
Jdu spát..jsem se nějak rozepsala a nemám zrovna profesní myšlenky....heehmmmm...dobrou...
12.02.2013, 20:16
Pretty - sama nejlépe víš, že to vzbudí ještě větší zvědavost ) Stačí den, možná dva, a budete do pokojíčků dávat přistýlky ) Hlavně nezapomeň na bránu dát větší nápis - Zákaz vstupu! - a uvidíš, jak to potáhne nové klienty! A ráno ani nemusíš chodit otevírat branku. Oni si to sami přelezou.
12.02.2013, 20:19
Pretty, Ty jdeš zrovna teď do té své miloučké, teploučké postýlky? To nás tady jako jen tak necháš jo? (
12.02.2013, 20:25
Nechoď spát, je velmi dobře, že nebudeš formulovat myšlenky profesně, ale normálně jako občanka PC. Přece nás nenecháš jen tak samotné masturbovat u fotky jednorožce…:-)
12.02.2013, 20:29
duchcat - Zdánlivě ji právě o tohle jde. Skutečnost je ale jiná. Pretty utíkala do obchodu pro zásoby. Šutr se blíží. Kdybys sledoval aktuální zprávy, taky bys běžel. Já jsem zrovna na odchodu. Na zádech ruksak, v ruce všechny své úspory, tady už není na co čekat, na čem šetřit (
12.02.2013, 20:31
......Pretty jen nechce šířit paniku. A ani já ne.... Pomóóóóóc!!! (((( Rychle! Zachraň se kdo můžeš! ........pssssst! Nic jsem neřekl.... Pomóóóóóc!!! Pomóóóóóc!!! Pomóóóóóc!!!
12.02.2013, 20:37
Kdo má za kopcem Hranickou propast, nemá důvod panikařit. Já se zase schovám do Punkevní jeskyně a měsíc budu na netopýro-guano-houbo-jílové dietě, snad mi to prospějě :8)
12.02.2013, 20:41
Ele - taková dieta může mít za následek metamorfózu z důvodu adaptace na prostředí a živočišný druh. Kromě upířích zoubků ti můžou narůst křídla…
12.02.2013, 20:48
Já myslel, že křídla rostou jen po Redbullu a Prettyiných medikamentech. Narůst si třetí chrup bych potřeboval, ten druhý už mám pořádně zdevastovaný a dentista říkal, že třetí zuby už mně neporostou :'-/
12.02.2013, 18:23
0
Ústavy pro choromyslné byly vždy považovány za něco temného a tajemného. Toto aurické enigma kolem budov využívají často i filmoví tvůrci k hororovým snímkům, a tím utvrzují lidské podvědomí v jakési mysteriózní abnormalitě, která je základem pro strach. A strach, jako negativní emoce není zrovna pro lidskou psychiku to pravé...Strach dělíme na tři relevantní elementy...a to....No nic, to už není podstatné :-) Chtěla jsem jen říci, že vážně není důvod vidět v psychiatrických léčebnách něco strašidelného. Dnes jsou ústavy pěkně zařízené, personál je školený a lékaři erudovaní odborníci, NEpoužívající žádné invazivní metody jako v minulosti. U nás je zkrátka světloučko..teploučko a miloučko...:-) Však jednou uvidíš Duchy ;-)
12.02.2013, 18:29
Víte, jaký je rozdíl mezi CHYTROU ŽENOU A YETIM? . . . . . . Yeti už byl dvakrát spatřen. xD xD
12.02.2013, 18:31
Pretty, na to by Ti ale mohl skočit jen cvok - a tím se to eliminuje, že do cvokárny dostaneš jen ty správné My ostatní si budeme klidně blbnout venku na svobodě )
12.02.2013, 18:33
Čekala jsem negativní ohlasy...nic překvapujícího....:-)
12.02.2013, 18:38
Pretty stačí se podívat na toho cvoka Nešpora v televizi! K tomu by mě nedostali ani párem volů! Co psychiatr to cvok a ne malý!
12.02.2013, 18:45
ingjanrozmahel - a to Ti ještě neřekli, že se tady Nešpor realizuje pod nickem Pretty Cool? Nebo to víš a prostě ses do Nešpora zamiloval?
12.02.2013, 18:51
Wolwe :-))..ty taky musíš všechno vybreptat..
12.02.2013, 18:52
ingjanrozmahel - s vámi se vážně nedá rozumně diskutovat
12.02.2013, 19:02
Víte co si myslím Pretty? Že jste veskutečnosti nehezká, opuštěná a frigidní ženská co tu dělá z ostatních blbce. Krásná a chytrá žena by neměla zapotřebí chodit mezi takovou sebranku tady. Mám pravdu že? Pokud se dobrovolně přiznáte, že mam pravdu budu Vás mít rád i nadále. V opačném případě jste u mě skončila !
12.02.2013, 19:16
Rozmrdale – já z tebe smíchy rodím ježky…:-))) Vzhledem k tomu, že vím, jak paní doktorka vypadá, tak tě ubezpečuji, že jsi vedle jako borovice vejmutovka. Je to velmi atraktivní, hezká žena, která na kohokoliv ukáže, tak ho má. Má sex appeal a velmi milý a příjemný hlas a chování. A sundej si už ty slepecký brejle, v týhle chumelenici bys mohl spadnout na pangejt…:-)
12.02.2013, 19:23
ingjanrozmahel - zkrátím to....Budu vás mít i nadále ráda (neznám slovo nemít někoho ráda), ale skončil jste u mě už dávno. Uchopte to a už to nějak pochopte....
12.02.2013, 19:51
pretty-cool - já jo? To Ty jsi tady breptala na mou adresu víc, než bylo potřebné )
12.02.2013, 19:57
ingjanrozmahel - Máš jedinou šanci, jak se s Pretty seznámit. Chovat se jako idiot. Pak ji budeš zajímat. Jenže Ty se chováš jako blbec - a to je na Pretty málo. Blbců je plný svět, Pretty si vybírá jen ty nejlepší. Dělej to jako já. Nic nepředstírám, dobře vím, že jsem idiot, nemaskuji to, nesnažím se ze sebe dělat obyčejného blbce a vidíš - úspěchy se dostavily. Pretty mi už dokonce poslala vánoční pohlednici a hromadu receptů do lékárny s vlastnoručním razítkem. Tak se na ni musí! Ještě rok, možná dva, a budu u Pretty pečený/vařený (to je šifra - léčený/zavřený).
12.02.2013, 18:22
0
A to je kde?
12.02.2013, 18:46
Pretty říkala, že tam, co je světloučko, teploučko a miloučko.
12.02.2013, 18:54
Wolwe, ale já vážně říkala pravdu. Pokud bys chtěl...můžeš mě navštívit :-)
12.02.2013, 19:05
Vesměs je to USA. Ty krásné budovy ve viktoriánském stylu jsou v UK…
12.02.2013, 19:58
Pretty - a mám si koupit benzín i na zpáteční cestu? Nerad bych zbytečně utrácel (
12.02.2013, 20:15
Wolwe - podařilo se ti mě dneska několikrát opravdicky rozesmát. Jsi pěkný kuliferda a mám tě fakt ráda. Díky Wolwi :-)
12.02.2013, 20:20
Pretty, tak nevím, jestli je to pro mne dobře a nebo úplně špatně