ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Motonehoda #12

2540x
Komentáře
30.09.2016, 14:53
0
Fuj, u těch svodidel se mu musela slušně spotit prdel. Výsledek náhodou super.
01.10.2016, 20:18
Co třeba tato statistika z roku 2009? V této statistice už nejde o počet nehod, ale o to, kdo nese zodpovědnost za většinu těch smrtelných: https://www.novinky.cz/krimi/178939-neuprosna-statistika-vetsinu-smrtelnych-nehod-s-motorkou-zavini-motorkari.html
02.10.2016, 09:36
Snažíš se zbytečně, trapko.
RTW
30.09.2016, 12:03
0
ti dva motorkáři se tak dlouho hledali,až na sebe zbyli
30.09.2016, 07:12
1
Starý.
30.09.2016, 00:35
0
Nojono, motorkáři hrají prim v počtu silničních nehod, jen někteří stavbyvedoucí co se mezi ně řadí si to nepřiznají, ani když jim dáte k hlavě bouchačku!
30.09.2016, 06:12
mlč kure tupý!!
30.09.2016, 13:15
S tebou se nebavím! Mám na mysli místního sadistického záložáka, který je stavbyvedoucí a jezdí na motorce!
30.09.2016, 14:49
Ty máš v tý kouli dobrý haló. Kopíruješ větyjak na běžícím páse, ale nedokážeš z nich ani nic vyčíst. Třeba že motocyklista nemusí být nutně motorkář, že investor nemusí být nutně stavbyvedoucí a pod. Ty demente, kdybys ráčil už jednou pochopit rozdíl v nehodách motocyklů a dvoustopých vozidel, je to asi takto prosím pěkně. Z vlastní zkušenosti, ač už vlastní učastnění nebo jen pohou výpomocí co by svědek na rozdíl od tebe vím, že nehod automobilů se hlásí pohý zlomek, v mém obzoru se přímo volala policie nebo došlo k ohlášení asi tak u desetiny nehod. Nikdo nenahlašuje ťukance na parkovišni, lízanice zrcátek, lehčí kontakty a pády do příkopu, protože by náklady na případnou pokutu byly větší, než škody, navíc každý moc dobře ví, že pokud nedošlo ke zranění, na policii si pěkně počká. Pokud nedojde kezranění a větším škodám, účastníci jsou schopni se shodnout na vině a případném odškodnění, nikdo žádnou událost nehlásí, ty trotle. Osobně sem tahal v zimě nespočet vozidel z příkopu a pod, nikdo nic nehlásil. Proč? Protože by k tomu rozbitýmu nárazníku dostal flastr za nepřizpůsobení se povrchu vozovky, rychlost, gumy, zbytkáč a podobně. Víš to ty hovádko? Kdežto, u motorkáře je jasné, že jakmile opustí sedlo motocyklu i ze sebemenší nehody, nezůstává jeho nelacinná jednostopá kráska bez zásadních investic, nemluvě o fatálních důsledkách na jeho zdraví. Většinou už se ale o sebe ani nedokáže postarat, a tak je logické, že se drtivou většinu nehod dozví patřičné orgány. Tuto zkutečnost ale často nelze vysvětlit novinkovejm teoretikům a plzeňským turbostudentům, a tak moje ustavičné vysvětlování běžného žití izolovaným lidem pro mne jaksi do budoucna pozbývá smyslu, neb mne to otravuje. Zase jsi brilantně projebal moment, kdy jsi měl radši držet hubu.
30.09.2016, 16:23
Semtamšňup má vztek! Jenže ti naprosto uniká fakt, že výjimka, tedy ty sám, ještě neznamená pravidlo! Že ty seš výjimka ještě neznamená, že jsou výjimky i všichni ostatní! A těď trochu mimo téma pár slov k formě tvých komentů: bez těch narážek a urážek by to šlo jistě taky, že? Ale ty už to máš tak zažitý, že to bez toho prostě nejde! Já si z těch tvých narážek a urážek dělám absolutní hovno! Není člověk, na kterým bys tady nechal nit suchou! Dokonce i k El-Magorovi jsi měl nějaké výhrady. Podle tebe prostě „moc přemýšlí“. Dřív ses tady sral i do pravopisu ostatních, a ten tvůj byl zrovna tak plnej hrubek apod. Jak směšnej jsi v mých očích, ani nevíš jak, když mě neustále připomínáš, co tady kdo napsal na mojí adresu, ale sám zapomínáš, že tebe tady plno lidí taky zrovna nemusí! Viz. letmo jen příspěvky některých vybraných - Luna: „Ser na něho. Sem se jen rád dohaduje. Možná že to je jen další cikán účet“., vymrdátor: „nemá to cenu, rudoch má vždycky rád poslední slovo a všchno co řekneš je špatně a jenom to co řekne on je nic než holá pravda.... nemá to cenu se s ním hádat“. Silmarilion: „jo ja vim to je presne takovej ten picus co vsechno zna a vsichni okolo sou blbci“. Velkykyler: „LOOOOOL Víťo dej se už dokupy a nenaskakuj tady do slušnejch lidí more. Jseš provařenej tak buď hodnej“. A jeden uživatel bravúrně vystihnul podstatu problému, který spočívá v tom, že diskuze s tebou jsou nekonečné, pokud to ta druhá strana zezačátku nevzdá: „Ano, takže ses zaměřil na jeden výrok, který je v tomhle případě opodstatněný a navždy ho budeš používat v neporovnatelných situacích. To nemá smysl, jako bych mluvil do dubu“. Nevím, kolik lidí ti musí o tom „dubu“ ještě napsat, abys ses konečně chytil za rypák! Kromě toho tě zde nespočet uživatelů upozornil na to, že není nutné, abys je častoval hloupými urážkami! Já sám to nedělám, pokud s tím vyloženě nezačne protistrana! Takže než odsoudíš druhé, tak suď nejdříve sám sebe! Do té doby na to nemáš sebemenší právo! Po tom všem, co ti tady lidi napsali za těch několik let ses za ten rypák v podstatě nechytil, a zatím nic nenasvědčuje tomu, že bys to měl vůbec někdy v úmyslu! Však tobě v hlavě houká jen tvoje pohrdavý ego ty povýšující se moulo, jak pravil jeden uživatel!
30.09.2016, 17:07
Ty ve svý suverénnosti, sebestřednosti, povýšenosti a neotřesitelnou důvěrou v sebe sama, nedokážeš absolutně pochopit, že někdo nemusí bejt nutně blbej, ale že třeba jen toho blbýho dělá. Třeba zrovna právě proto, že zkouší, jak daleko seš sám ochoten zajít! Naznačoval jsem ti to nesčetněkrát! Už delší dobu ukazuješ, že seš schopen zajít opravdu hodně daleko! A zřejmě trpíš selektivní pamětí. A teď zase to samý: člověk z hecu schválně něco od boku střelí - a opět se dočká velice obsáhlé reakce plné narážek a urážek, aniž by samotnýho pisatele komentu napadlo, že se zase nechal lacino vyhecovat a že reaguje na něco, co třeba nebylo myšleno vážně Můžu ti to naznačovat kolikrát chci - ale nakonec se vždycky necháš lacině vyhecovat, a zbytečně reaguješ na kdejakej blábol! Když schválně napíšu, jestli tady někdo neví, kdy vzniklo Československo, tak budeš reagovat úplně stejně! Aniž by sis uvědomil, že vypadáš jako vůl! Seš zkrátka egocentrickej blbeček, který si neuvědomuje, že vše nemusí být myšleno smrtelně vážně a že se v podstatě stává parodií sám na sebe! O novinkových teoreticích a plzeňských studentech raději pomlč, protože tebe by před tou tvojí blbostí nezachránil ani Oxford!
30.09.2016, 18:05
hej kuci, baví vás tu psát ty dlouhý slohovky a pak to ještě po druhým číst ? já se přiznám,že to nečtu
01.10.2016, 05:52
voorlík má pravdu!!
01.10.2016, 11:52
Jistěže má pravdu, taky nemám v plánu to číst.
01.10.2016, 14:41
Pak se nediv, že seš totálně mimo ty imbecile!
02.10.2016, 09:40
A to víš, že jo. Já ti věřím, hochu.