ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Slovinský řidiči kamionů a barikád imigrantů

3581x
Komentáře
21.09.2016, 18:31
4
Myslete si o mě co chcete, ale já bych vůbec nezastavil! Naopak bych pokračoval v dosavadní jíždě. Navíc je tma, nikde žádnej jinej chodec, a než by se všichni vzpamatovali, tak už bych byl v tahu! Případná nečistota či poškožení kamionu by se vyřešilo na nejbližším odpočívadle! Jedu s kamionem po silnici, kde je předepsaná určitá minimální rychlost a nikdo tam nemá bez patřičných reflexních prvků či výstražných znamení co dělat!
21.09.2016, 18:45
Dodatek: případnou vinu bych omlouval právě tím, že bych ani mouše neublížil (tak jako se omlouvají ti svatoušci, co pokládají na silnici překážky) a že jsem měl mikrospánek, a probudil mě právě až ten náraz! Pokud by mě nakonec odsoudili, tak do případného výkonu trestu bych nastoupil, a v krimu bych sekal latinu, aby mě za dobré chování pak polovinu trestu odpustili! Rozhodně bych toho nelitoval!
21.09.2016, 18:46
Zamyslete se nad tím: tady když nějaký puberťáci položí na koleje kameny, nebo cokoli jinýho, tak jdou do pasťáku! Když to udělá dospělej, tak má na triku obecný ohrožení a jde sedět! Jen ale když máte tu špatnou barvu!
21.09.2016, 23:40
Tak na dalnici nema chodec co delat.vlezes u nas nebo jinde na dalnici za par minut te vezou fizlove a tucna pokuta k tomu...tohle fakt taky nechapu jedu nevidim srazim asi srna a ve 4 rano to pak odklidi sluzba dalnic....jinak by se to dalo definovaat jako pokus o loupezne prepadeni
22.09.2016, 15:53
Kamaráde... prdel je že kdybys je srazil ani by to nikdo neřešil.. jenže to nikdo neví stačilo by o pár metrů zastavit ostříkat kamion a bylo by to