ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

imigranti ve francii

2453x
Komentáře
02.08.2016, 13:00
0
Baví vůbec ještě někoho na to koukat,natož to komentovat? Mě teda ne.Jsem zhnusen a je mi k zblití.A nejhorší ze všeho je ta bezmoc.Mějte se.
02.08.2016, 13:01
A možná o to právě těm nahoře jde.Cpát to do nás pod tlakem,až všichni rezignujeme a oni si to tu rozeberou v klidu a pohodě.
02.08.2016, 15:06
Tak na to nečum. Mám to úplně stejně jako ty. Nevidím žádnou změnu k lepšímu v rámci naší bezpečnosti! Německá píča pořád mele tu svojí - ta je odepsaná už teďka a skončí stejně jako Hitler! Možná teprve až tehdy, jakmile začnou doktoři (patologové) a inženýři kosit někoho z té vyšší sorty lidí (třeba známé politiky nebo EU papaláše), tak možná až tehdy se začne něco dít a pohnou se věci lepším směrem. Protože tato sorta lidí žije úplně mimo realitu - vůbec neví, co to znamená mít strach, natož o vlastní kejhák! Do té doby je to naprostá ztráta času a energie to jakkoli komentovat!
02.08.2016, 15:26
Naprosto s tebou souhlasím.Jen si nejsem jistej,zda opravdu ten politickej dobytek neví co se děje a je mimo mísu,nebo to vědí moc dobře,hrabou prachy a za ty si někde na jiným kontinentě zařizujou bydlení a majetek pro budoucnost a až to praskne,oni v tichosti vezmou roha za moře a nás tu nechaj si to vyžrat do konce.
02.08.2016, 15:27
Protože takhle blbej a slepej snad ani nikdo nemůže bejt.I tá kráva Merklová nemůže bejt tak blbá.
02.08.2016, 15:50
Taky si myslim, že tak blbý bejt prostě nemůžou. Je to prostě řízeno nějakými vyššími kruhy, které to financují - protože bez pořádných financí by tady prostě migranti nebyli - zkus si zjistit, kolik museli dát pašerákům - kde by ty peníze proboha vzali? Ale to už nikomu divný nepřijde a nikdo to neřeší. Spíš mám za to, že naše vláda ví moc dobře, o co tady jde a snaží se to hrát jakkoli na obě strany, protože je stejně jako Merkelová pod velkým tlakem globalistů! Hrají to na obě strany, ale na to, aby nám jich sem nacpali tisíce nemají podle mě prostě koule! Tak zatím jen dělají že dělají a neudělají nic! Migranti nejsou jako my - oni nás prostě nerozlišují na ty lepší a horší, pro ně jsme všichni stejný a snadný terče, což bude možná jednou naši záchranou. Ale ty kurvy to moc dobře vědí a proto je strkají kamkoli (Vyšní Lhota, Kostelec nad Orlicí apod.), jen když to bude mimo Prahu!
02.08.2016, 21:27
chlapi oni nemci makrele u voleb vystavej ucet jako mi tady sobotkovi kradouskovi a spol