ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Náklaďák napálil do průvodu lidí - komplet video

5754x
Komentáře
17.07.2016, 23:31
0
Kde je teď politika? Udělám zbroják aspon ;-)
17.07.2016, 21:29
0
Fake
NS
17.07.2016, 10:05
0
LOOOOOOOOL El-magore, kolik bude ještě zavražděných a zmrzačených Evropanů, znásilněných žen a zneužitých dětí ? Hodně. A pokaždý hlavouni jenom svolají mimořádný summit, dají si dobrou večeři, zalijou jí kvalitním vínem a pak vyblijou do médií jak se podobným masakrem nenechaj zastrašit a jednohlasně odsoudí každý teroristický zločin. Pak půjdou spokojeně domů.
16.07.2016, 11:49
-1
omg jakej idiot to sem nahral? Ty zabery jsem videl uz 38x od rana v tv...
16.07.2016, 12:21
Já se třeba na vymývání mozků v TV nedívám, přijde mi to jako zbytečná ztráta času a dnes je více takových.
16.07.2016, 13:54
jasne, ty k vymyvani mozku pouzivas internet, to je prast jako uhod Tak se mi tady nesnaz namluvit, ze to lze videt jen v tv. Kazdej kdo vleze na net bude tema zpravama i videama bombardovanej odevsad, tak se neschovavej za to, ze nekoukas na tv.
17.07.2016, 11:09
No podstatný rozdíl je v tom, že já si mohu sám vybrat, na které video se podívám a na které ne, kdežto v televizi je předem naservírovaný sled událostí (jen těch, co se k našim okům smí dostat) přežvýkaných tak, jak se to má ovčan dozvědět, nelze si zprávu ověřit z více zdrojů, podívat se z více úhlů, nelze se o tom podebatovat s ostatními diskutéry, prostě tady máte náš názor a o něm se nediskutuje.
15.07.2016, 18:31
1
no uz to tu v Europe vyzera ako u arabakov doma, mrtvoly sa valaju po ulici, mozeme si gratulovat..
15.07.2016, 16:13
4
Vážně by mě zajímalo, kolik ještě musí být zavražděných a zmrzačených Evropanů, kolik musí být ještě znásilněných žen a zneužitých dětí, než Evropa konečně procitne z utopického multikulturního snu? To jsou tak zarputilí fanatici, že jsou za tuto falešnou ideu skutečně schopni obětovat všechny své blízké? Jak to, že při tak masivní oslavě policie vpustí mezi takový počet lidí Araba s kamionem, navíc, aniž by si ověřila, zda jde skutečně o avizovaného zmrzlináře, zda má patřičné povolení a jaký převáží skutečně náklad? Jak to, že si jeho osobu neprověřila a nezjistila, že byl již dříve v hledáčku policie? K čemu je Bruselem toliko protlačovaná směrnice pro zpřísnění držení zbraní, která měla údajně ochránit společnost před terorismem, když je tisíce způsobů, jak se dá zabíjet, navíc neznám teroristy, co by zabíjel legální zbraní? Jen si přiznejme, že k hovnu, jako všechny nápady, které vylezly z Brusele. Tedy k něčemu přece jen jsou, aby znemožnily možnost občanů se před touhle invazivní verbeží bránit! Jaká budou opatření, aby se podobný útok příště neopakoval? Opět se povede pár bezúčelných tiskovek, islamofilní prezident Hollande vyjádří pozůstalým lítost (to jim životy blízkých nevrátí a z huby tohoto pokrytce nikdo upřímnosti neuvěří), v ulicích bude dál hlídkovat partička neschopných policistů s falešnou tolerancí svázanými rukami, provedou pár kosmetických zásahů v muslimských ghettech, zatknou asi pět lidí, ale ty tisíce teroristů (a miliony potenciálních teroristů) nechají dále chodit po svobodě a potichoučku zosnovat další a další útoky? A vlastně ani ne tak potichoučku, klidně veřejně, jelikož policii více zajímá, co má ten a ten vlastenec za nášivku, než plány teroristů na další brutální masakr.
15.07.2016, 16:50
EU zpřísní testy na C.
15.07.2016, 22:41
https://www.novinky.cz/domaci/409275-zeman-i-sobotka-odsoudili-utok-v-nice-prezident-je-pro-tvrdsi-postup-vuci-teroristum.html politici valcej proti teorismu nikdy nevyhrajou musime odejit z eu a nata a bejt jak svycarsko neutralni obnovit hranice a celnice a at si valcej samy smutne je ze umiraj evropani a puvodci zla jsou vysmati za louzi
16.07.2016, 12:17
Ono by se muselo především proti terorismu skutečně bojovat a ne si na to jen hrát a ve skutečnosti podporovat teroristy z UČK, syrské nebo libyjské džihádisty, islamistický režim v Turecku apod. To pak má člověk sto chutí těm politickým žvanilům za jejich velkohubé řeči o boji proti terorismu dát přes hubu.
16.07.2016, 13:15
ele wehrmacht nevyhral v rusku nad partizany a to mohl pouzit ty nejbrutalnejsi metody slaba demokracie uz vubec ne a jak poznas teoristu od normalniho cloveka nijak nepoznas ze nejakej ridic chce zabijet musel bys je vyhladit vsechny cerny nenavidej bily a oni zase cerny a nejake kecy kohoutu kocabu sobotku na tom nic nezmenej
16.07.2016, 23:15
El-magor, prečo ti tak záleží na tom, aby nebola držba zbraní v EU obmedzená zákonom?
18.07.2016, 00:37
Archone, nejlepší obranou je prevence. Kdyby si tam tu osmahlou svoloč nenatahali, neměl by je kdo zabíjet. My nesmíme udělat tu samou chybu jako oni a musíme tvrdě bojovat proti jakýmkoliv snahám proti rozdělení té svoloče na bázi kvót.
18.07.2016, 00:51
Dry, ptáš se proč? Protože vymlouvat se na terorismus, když zatím snad žádný terorista nestřílel legálně drženou zbraní, a využít teroristické útoky ve svůj prospěch jako záminku, aby odzbrojili obyvatelstvo a zamezili jim bránit se, je čirá idiocie. Eurokreatůry asi moc dobře ví, že nejednají v zájmu občanů EU a zřejmě se bojí reakce rozhněvaných občanů typu majdanu. Klaus to tehdy schytal kuličkovkou, ale příště by to mohl někdo odsrat naostro. Papaláši chtějí mít naprostou jistotu, že se občané nevzbouří a nevinutí si skutečnou demokracii. Sami mají ochranky, konta v zahraničí, pancéřovaný káry, zkorumpovaný soudce a loajální policajty. Policie už v západní Evropě chránit bezpečnost nezvládá, mnohým muslimským ghettům jako třeba Molenbeek se vyhýbá uctivým obloukem (to co předvádí teď jsou jenom kosmetický čistky – islamistů jsou v Evropě tisíce a oni jich zatknou 10 a Merklebába se s Holandem plácají po ramenech, jací jsou machři), ale rozehnat takovou demonstraci vlastenců, na to koule mají.
15.07.2016, 15:37
0
kde je ten náklaďák ?
15.07.2016, 16:33
http://www.zvraceny.cz/video/73216-policie-strelba-na-nakladak-nice-2/
15.07.2016, 15:29
2
Zatímco tam operují musulmani, u nás potajnu probíhá LGBT státní převrat. Jede v tom i Ústavní soud. Proč se musí tradiční rodina v Česku zlikvidovat? Rodiče prý mají na děti špatný vliv! Obrovský poprask vypukl včera poté, co poslankyně za ČSSD Pavlína Nytrová vyjádřila obavu, že možnost adopcí homosexuálními páry může vést k provozování sexu s dětmi. Tvrdě se postavila za principy tradiční rodiny. Na dotaz, odkud čerpá své postoje, odpověděla, že především z internetu a z diskusí. Jinými slovy Pavlína Nytrová je jedna z mála těch političek, která se zajímá i o názory obyčejných lidí. Militantní postoj zaujal i předseda ČSSD Bohuslav Sobotka, který si zavolal Nytrovou na kobereček. Zaznívají dokonce hlasy, aby Nytrová byla z ČSSD odejita. Přitom právě uvnitř ČSSD kvůli homosexuálním adopcím se schyluje k rozštěpení voličské základny. Dostáváme do redakce emaily od voličů ČSSD, co se ve straně v poslední době děje. Uvnitř strany platí generální zákaz na projevy proti migraci a homosexualismu, přišlo to prý „ze shora“, napsala nám paní z Litoměřic, členka ČSSD. Všichni se bojí projevit na zasedáních, protože by si tím zabouchli dveře v politice před nosem. Kdokoliv v ČSSD by řekl slovo proti migraci anebo proti homosexuálům, riskuje prý vyškrtnutí z kandidátky a navíc vyhazov z partaje.
15.07.2016, 15:34
Dobře ona! https://www.novinky.cz/domaci/409325-sobotka-c hce-aby-se-nytrova-omluvila-za-vyroky-o-homosexualech-poslankyne-ho-neposlechne.html
15.07.2016, 15:38
Za sebe říkám, že tohleto fakticky nedopadne vůbec dobře! Krajní pravice začne sílit stejně jako na Slovensku. Je pravda, že si Češi nechají líbit hodně, ale ne úplně všechno! Přežili jsme nacismus a komunismus, tak musíme přežít i neomarxismus!
15.07.2016, 15:45
Co chce zmrd Sobotka není podstatné, na místě je spíš aby se zanícená komunistka Marx-Leninová, debílek Dientsbier a další vemena omluvili Nytrové..
15.07.2016, 16:29
ČSSD se tímto jasně vyprofilovala jako nedemokratická strana, která chce za odlišný názor na věc hned vylučovat členy ze svých řad, zvláště pak fanatická führerka Marksová, která nepřekousne odlišný názor a hned tropí divadlo jako nějaká poblouzněná hysterka z blázince. Nytrová neřekla nic než svůj názor, na nějž má každý v demokratické zemi názor, ale prolomila tabu politické korektnosti, proto se na ni sbíhají vlci ze všech stran a začíná druhá bathoriáda. Ale ona se v téhle "demokracii" vlastně smí říkat jen ta správná pravda, ne ta špatná, co zrovna nefrčí, to už dle současných měřítek demokracie není. Navíc to ohledně promiskuity a agresivity gayů je všeobecně známá věc, sami se tak prezentují na svých gay pride akcích, tak co se najednou čertí, když je tak někdo označí? Pokud jim tak strašně záleží na své počestnosti, tak proč tedy provádí takové oplzlé polonahé průvody za účelem co nejvíce šokovat? Proč se na jednu stranu snaží dokázat, že jsou lidé jako všichni ostatní a na druhou se snaží co nejvíce vybočovat? Nějaká schizofrenie, ne?
15.07.2016, 16:38
Taky jste si všimli, jak se všichni v dnešní tzv. demokracii až fanaticky bojí pravdy? To není normální!
16.07.2016, 03:54
Kdo se křečovitě bojí pravdy, stojí na straně lži, kterou za pravdu pouze vydává, jenže lež má krátké nohy.