ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Udělej si sám-cheesburger

3423x
Komentáře
21.06.2016, 09:02
0
A ten nejpovolanější z nejpovolanějších - Baloun to nekomentuje :-O
18.06.2016, 08:37
1
Pánové! Zanechte sporů a rozepří. Všichni se sem chodíme pobavit, uvolnit a relaxovat. Pohádat se může pak doma s manželkou, přítelkyni či tchýňi(každý si dosadí podle svých priorit či preferencí) každý sám...
17.06.2016, 23:40
-2
Ne ty demente. Kvůli tobě si opravdu založím novej nick. Na jednu stranu mne baví ti říkat, že si varel. Na druhou mne nebaví tvoje reakce. Jsi opravdu otravnej. Extrémně otravnej.
17.06.2016, 23:51
Ouuuuu, tak teď jsi mě to nandal hele! Úplně se z toho třesu a asi dneska neusnu! Jinak díky za tvé hodnocení - můžeš si ho printscreenem uložit do pc jako jpeg, vytisknout ho a strčit si ho do prdele!
17.06.2016, 23:53
Pojď nahoru k prvnímu videu! Pokecáme si v ruštině! To už ne, co? Toho se už bojíš ty jedna sračko! Zbaběle jsi utekl sem, viděl jsem to!
17.06.2016, 23:01
0
Tupče. Všichni žijou v jiným světě. Do toho tvýho je třeba vstupenka. Blázne vylízanej.
17.06.2016, 23:03
To bylo dolu Hundasi.
17.06.2016, 23:07
Áááááá, tak dneska pro změnu nick Kotoktok. Co bude zítra? Babkomrd? Vezen? Nebo snad Salud? Máš pravdu! Do mého světa je nutno mít vstupenku! Do toho tvého nikoli, protože na psychiatrii berou kohokoli!
17.06.2016, 23:12
Zmrdi jako ty, co se tady vždycky záhadně najednou objeví, mají společný jedno: jejich žvásty jsou skoro stejný. BABKOMRD JSI, protože máš stejnej styl psaní, a zrovna tak se občas stane, že někomu začneš vykat! Teď se to zase snažíš otočit proti mě, jak jinak, že? Na netu, natož na tomto serveru, nikomu vykat nemusíš!
17.06.2016, 23:34
Hele Kundasi...di do PÍČE. MAMRDE. A rozepiš se zas.
17.06.2016, 17:47
1
Admin, co je to za týpka?
17.06.2016, 15:28
-4
hundassi, odpoj se od internetu a nejlépe všeho zpravodajství protože se z tebe stává normální paranoik. Vážně trpíš takovým stihomamem ? Profiluješ se jako normální psychopat.. beze srandy možná by se hodilo navštíviti lékaře. Mimo to doufám, že si byl ožralý, nevyspaný nebo sjetý když si mi psal ty 3 odpovědi naposled u videa s tím židovským útokem. Bylo mi hned jasné, že to bude absolutně bez úrovně no a tím počtem smajlíků a chabou argumentací si to jen potvrdil. A věř, že mě stálo dost síly NEodpovědět na to. Můžeme mít stejné názory na pár věcí ale to je tak všechno. Pokud chceš něčemu opravdu pomoci dej se do toho protože tím, že budeš otravovat lidi na stránce která evidentně nemá nic společného s politickou situací dosáhneš akorát tak statutu persona non grata jelikož to lidem cpeš furt a všude i já toho začínám mít dost. Tohle kecání pořád do kola a hlavně stejným lidem nic nevyřeší akorát je to tak naštve já tě před tím varoval několik týdnů zpátky. Nejsi jediný kdo se vyjadřuje k dění kolem ale si z nás jedný koho tu lidi nemají rádi možná by nebylo od věci zamyslet se nad možností, že nejsou hloupí všichni okolo ale možná si jen příliš otravný ty. Řekl bych, že bys byl překvapen kolik chytřejších lidí než si ty nebo já tu je a nikdy se nevyjádřili do komentářů třeba měli pocit, že je to pod úroveň stejně jako jsem měl já když jsem si ty tvoje četl.. Holt chytrý člověk se nebude vyjadřovat k blbostem.
17.06.2016, 16:45
Co si o sobě myslíš ty smrkáči? Ty seš schopnej napsat "oběkt" místo objekt, a pokud už nejsi žák základní školy, tak bys měl být zticha a hluboce se stydět. A někdo takovej si ještě myslí, že má právo hodnotit kvalitu diskuze? Co si myslíš ty sloto? Píšeš jako nějakej nedoučenej blbec a k těm komentářům nemáš samozřejmě co říct. To je ten důvod, protože se mi vyrovnat nedokážeš a tak ses urazil jako malej fracek a šel do háje, místo abys nějak argumentoval. Ano, neodpověděl jsi na to, protože jsi nafoukanej a arogantní blb, a nedokážeš přenést přes srdce, když tě někdo sejme takovým způsobem, že se nakonec nezmůžeš ani na "A". Já tady nikoho nenutím, aby moje komenty četli, nebo na ně museli reagovat. Je to každého svobodná volba, a díky tomu aspoň vidím, kdo si troufne mi oponovat a kdo nikoli. A tím, že začneš psát latinské fráze mě nepřesvědčíš! A nemluv laskavě za ostatní! Někteří tady nenáviděni jsou a někteří ne. A nejčastějším důvodem je to, že prostě mají svojí hlavu a píšou pravdu! Můžeš se mě zkoušet shazovat jak chceš, můžeš se snažit sebevíc, ale mě na kolena, popřípadě na záda nedostaneš ty zákeřnej zmetku!
17.06.2016, 16:50
Pokud máš maturitu - měl by ses stydět. Pokud máš snad dokonce VŠ - tak by ses měl opravdu od toho internetu odpojit, dát si menší pauzu, naučit se psát a potom mě tady o něčem poučovat ty "oběkte" !!!
17.06.2016, 17:20
Kdyby existoval důvod, abych se ti omluvil, tak to udělám! Jenže žádnej důvod k tomu neexistuje! Neumíš psát, děláš chyby jako kluci z učňáku a ještě si naivně myslíš, že když nebudeš reagovat, tak že budeš vypadat chytře! A někdo takovej se se mnou bude srovnávat? Ani nemůže, a tak radši nereaguje, rád by reagoval, ale neudělá to, protože si dostatečně nevěří a má strach, že by vypadal jako blbec. Já nikde nenapsal, že jsem tady jedinej, kdo se vyjadřuje k dění kolem a že všichni okolo jsou hlupáci - jak jsi na to přišel? když si to teda podle tebe myslím, tak proč jsem tedy psal, že mne velice inspiroval El-Magor? Protože si myslím, že je to hlupák? Tvojí logiku opravdu nechápu. Kromě mé osoby a Ela se tady opravdu jen málokdo dokáže hodně rozepsat! A pokud ti podle mých komentářů připadá, že si to opravdu myslím (to co jsem uvedl výše), a tak sis to prostě vsugeroval, a teď mi to pořád cpeš, tak bych ti rád sdělil, že to není pravda! Úplně mne udivuje, jak tady plno zmetků jako ty vždycky mluví za ostatní. Proč to děláte? Nemáte dost důvěry sami v sebe? Ale máš pravdu, že mezi lidma jako jsi ty jsem opravdu persona non grata, jako jednooký král mezi slepými!
17.06.2016, 20:02
Hádám, že jsem se trefil co. Na to jak ti nesahám ani po kolena mě překvapuje jak se dokážeš vytočit a věnovat většinu toho co si napsal urážkám jako v komentáři dole. Ty prostě nejsi schopen argumentovat. Jestli takto jednáš s lidmi pak není divu, že trávíš celý den tady kde ti nikdo neodepíše. To, že většinu času věnuješ urážkám odráží tvoji skutečnou vyspělost. Řekni mi jak mám asi reagovat na ty tvoje výlevy ? Povedlo se ti napsat zase 3 komentáře v celkové hodnotě 0. Mě tedy absolutně nestojíš za to abych se s tebou hádal proto ti na takové sračky neodepíšu. Prostě mě nezajímáš tak mi dej pokoj a neurážej mě. Už jen z toho jak píšeš je mi jasné jak moc si inteligentní. Myslím, že si tady každý udělá názor pokud to přečte.. Já jsem tu sílu skoro neměl. No je to hodně kontroverzní komentář na člověka honosícího se vysokoškolským vzděláním. Užij si monolog protože komedie s tebou už mám fakt dost. Měj se a věnuj více času příjmu informací místo zbytečného komentování o ničem.
17.06.2016, 22:16
A ty se mi ještě divíš? Neumíš ani psát bez chyb v rodném jazyce a ještě si myslíš, že máš právo hodnotit kvalitu diskuze a radit mi! Já nepotřebuju věnovat víc času příjmu informací. Informací mám dost a na rozdíl od tebe si nevystačím jen s povrchními znalostmi. Máš v hlavě jenom zlomky/útržky, které nedokážeš spojovat do sebe a zařadit do nějakého většího rámce. Já s tím problém nemám, protože na tento způsob práce mám školu. To není chvástání - to je fakt. A fakticky se tlemim tomu, že si opravdu myslíš, že jsem nějakej amatér, co si jen projede pár alternativních webů a má jasno. No tak to není vůbec můj styl!
17.06.2016, 22:31
Ty nemáš jakýkoli právo hodnotit, jestli je diskuze kvalitní nebo není. Stejně tak ani nemáš právo rozhodovat o tom, co je kontroverzní a co není. Protože předpokládám, že vejšku za sebou nemáš tak jako já společně s El-Magorem. Kritiku z jeho strany bych bral úplně jinak než od tebe. Budiž, to je můj přístup a moje vidění světa, a nemůžu spoléhat na to, že zrovna na tomto serveru je na mě někdo zvědavej a bude chápat můj přístup. Opravdu nechápu jak jsem ti mohl ještě v dobrým lichotit, že tvoje komenty jsou už kvalitnější, a ještě ti radit (viz. naše komenty v sekci "foto&quot. Teď už vím, že jsem se na to měl vykašlat, protože s tebou je to marný! Proto bude lepší se vzájemně ignorovat a každý půjdeme vlastní cestou!
17.06.2016, 22:44
Ty vole. Nedávno na tebe familiérně Labrinťáku a teď do tebe pere pistolí na prasata. Hmm. Hundasi. Přečti si to, co Labrinth napsal. Těším se na psychologickej posudek od tohoto uživatele. HUNDASI, jsi vážně nemocen.
17.06.2016, 22:46
Argumentuju pořád vole, celou dobu nedělám nic jinýho! Bohužel na moje argumenty zvysoka sereš a chytáš se jen mých nadávek na tvou osobu, prostě se chytáš jen toho, co se ti zrovna hodí do krámu. Nejdřív mě vytočíš a pak píšeš, jakobych uměl jen nadávat - argumenty jsou pro tebe jen vzduchem! Když ti napíšu 60 řádků argumentů, tak to zase otočíš a tvrdíš, že jsem byl asi ožralej, nevyspalej nebo sjetej. Píšeš sice, že argumentace byla slabá, ale už neuvedeš, v čem přesně byla slabá, neuvedeš přesnou citaci toho úseku - když kritizuješ něčí argumentaci a napadáš jí, tak bys měl taky uvést, v čem a kde konkrétně je podle tebe chabá! To jsi neudělal - takže další snůška lží a planých keců, co se ti zrovna hodí do krámu! Dál ani nemluvě o tom, že plno mých otázek vůbec neodpovíš a je ti milejší to zakecat tím, že jsem "byl asi ožralej, nevyspalej nebo sjetej". Takže ty si představuješ diskuzi na úrovni? To asi žiješ opravdu v jiném světě! Protože tvůj styl je totálně pod moji úroveň! Porušuješ snad všechna argumentační pravidla! Běž si laskavě na ty svoje alternativní weby a už o tobě nechci nikdy ani slyšet!
18.06.2016, 08:53
lol proč hundase berete tak vážně, je to podle avataru malej 16letej zmrd, kterej si připadá za klávesnicí hustej - hraje si na frajera a přihřátýho tvrďáka..typickej moderní kluk
17.06.2016, 11:52
-1
By mě zajímalo, proč všude serou ty koberce??? ty debilní rusáci si dělaj z koberce už i sedačky
17.06.2016, 12:57
Furt lepší, než mít píču v avataru.
17.06.2016, 13:20
Furt lepší mít tam kundu, než ksicht malího zmrda
17.06.2016, 15:04
"Malýho" se píše takhle s ypsilon. K čemu ti je, že je ti 31, když seš přitom blbej jako tágo?
17.06.2016, 15:05
Nejseš náhodou pan Labrinth, kterej se urazil jako malej fracek a teď se mstí přes novej nick jako zhrzená milenka?
17.06.2016, 23:07
Ty vole Hundasi. Ty jsi vážně mimo. To se jen tak nevidí. Kokote...jsem Babkomrd,Salud a jiní. PITOMČE BLBEJ. Jsi PARANOIK.
17.06.2016, 23:09
Zavři hubu ty špíno, copak, máš zrovna vycházky? Dlouho jsi tady nebyl! Asi byly menší psychický komplikace, že? Teď ses už uklidnil, tak máš přístup aspoň na internet!
18.06.2016, 08:46
Hlene, ty koberce mají jak funkci ozdobnou tak účelovou. Přiznávám, že věšet koberce na zeď je čistě záležitostí rusky mluvících zemí. Ta druhá a podstatně nejdůležitější funkce je, že v Rusku bývají a možná to bude pro tebe novinka, mimořádně tuhé zimy. Venkovní teploty -30°C jsou běžné. Koberce na zdech tak plní funkci izolace mezi opravdu studenou zdí a interiérem. Každý stupeň tepla navíc se počítá. Vědel jsi například, že za války se lepily na skleněné výplně oken noviny a zvyšilo to teplotu v místnosti až o dva stupně?
18.06.2016, 08:56
hundasi, co kdyby jsi začal radši řešit domácí úkoly, tím myslím podržet tátovi vocas a vylízat tví mámě píču aby tě nechaly si hrát do večera na počítači
17.06.2016, 10:57
-2
107: