ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Holokaust(TM) SK

1368x
Komentáře
15.05.2016, 19:38
0
Koncentračné tábory v nacistickom Nemecku boli. A boli v nich nielen Židia, ale aj komunisti, homosexuáli, odporcovia fašizmu atď. ... O vraždení Židov viem z rozprávania svedkov (nie z kníh, či internetu).
15.05.2016, 23:05
Právě to mě na tom nejvíce vadí. Židi si z toho udělali monopol a dneska se mluví jen o vraždění židů a na ostatní oběti kterých bylo dohromady mnohem více se plive bez jakékoli zmínky.
15.05.2016, 12:10
4
hosi zasrana demokracie nikdy nebyla a nebude to je jen novy nazev pro zasranej kapitalismus ridic autobusu nakreslil politikum antenky a dostal 6 mesicu na fuckboku chlap napsal moje slova ze nasi vojaci v afganistanu jso americky zoldaci a dostal podminku proste fut bude nejaky rezim co bude chtit aby je lidi poslouchaly
15.05.2016, 14:22
Poslouchej, pleteš tady pojmy s dojmy. U nás žádnej kapitalismus nemáme, ani jsme ho nikdy neměli. A to proto, že je tu pořád spousta degenerátů, kterejm musíme platit sociální, zdravotní, dotujem jim hromadnou dopravu, posíláme dotace zemědělcům, aby si i ten největší lempl mohl i z dávek dovolit jídlo atd. 65% všeho, co vyděláme, posíláme do společného - státního rozpočtu. 65%! To ti přijde jako kapitalismus? Tak to se asi vážně budeš muset odstěhovat někam, kde ten skutečnej komunismus pořádně kvete. Řidič autobusu poškodil cizí věc a způsobil na ní škodu. A je fuk, jakýmu politickýmu směru způsobil škodu, prostě něco poškodil. Odmítl alternativní trest a za to dostal 6 měsíců. Ne za ničení věci. Tak nekecej. A to komunistický hovado z Vítkovic nedostalo podmínku za nazvání vojáků žoldáky. Dostal to za tenhle koment, ty retarde: "Tak jsem někde četl, že se osamocenému afghánskému vlastíkovi na jízdním kole podařilo odvařit čtyři naše žoldáky. Přijel k nim a jen, co ho spatřili, šli srát, totálně na odpis. To, co se jim stalo, si po čertech zasloužili. Jsem vděčný, že nás těch šmejdů zbavili. Čeští žoldáci patří s těmi americkými k těm nejzkurvenějším" Osobně jsem pro, nechť je svoboda slova absolutní - vyjma přímých výzev "pojďme někoho zabít" apod. Ale ruku v ruce s tím chci, aby šla i osobní zodpovědnost. Když nějakej zbytečnej komunistickej idiot bude plácat nesmysly o našich vojácích - ok, je to jeho názor, nechť si říká, co chce. Já si zas budu říkat, jakej je to kokot. ODMÍTÁM ALE TĚMHLE KOMUNISTICKEJM ŠMEJDŮM PLATIT DŮCHOD A OŠETŘENÍ V NEMOCNICI. Buďte samostatný. Nevyděláš na to? Sorry, to je přirozenej výběr, asi by ses měl víc snažit, aspoň by z tebe něco bylo. Tímhle tempem dezinformací spíš směřuješ k lemtání piva na gauči a nadávání na ty, co ti platí komfort.
16.05.2016, 00:14
jeseter co to meles me nedava stat nic a nechlastam jsou tu jini co jeste nikdy nedelaly a nova kapitalisticka mladez co se nechava zivit v mamahotelu a v tedle spolecnosti si poctivou praci slusne penize nevidelas a zasranej kapitalismus uz je tu bohuzel 26 let a ty davky jsou fakt skvele ze tu ani ty muslimaci nechtej zustat a nam vetsine vas ctvrtina vychcanku spekulantu radoby celebrit moc nepridate jinac ja sem retard a ty si spravnej kluk
16.05.2016, 11:40
Víš, on socík není ani tak o tom, jestli děláš nebo ne. Pokud děláš nějakou zbytečnou práci za pár šupů, ostatní se na tebe skládají. Pokud bereš dvanáct tisíc, tvoje zdravotní pojištění je na méně než čtvrtině toho, co platím já. Přitom v nemocnici dostaneš stejnou službu jako já. Dotovaná doprava, bezplatné školství... to všechno se platí z daní. Lidé, kteří na daních platí méně, logicky z těchto výhod víc čerpají. To prostě není jen o dávkách v nezaměstnanosti, příspěvcích a podporách, tahle společnost je tak jednoduše postavená. Já si chci platit zdravotní sám, a to v takové výši, jakou mám skutečně platit. Nechci platit zdravotní ostatním lidem. Žádnej kapitalismus tady není, viz výše. Neplácej nesmysly. Máme tu pořád socialismus.
16.05.2016, 23:08
jeseter clovece vzpamatuj se ja sem v socialismu zil a vsichni slusne zili tet se jen preziva a to podelany pojisteni holt nekdo ma v zivote smulu a nekdo ne ty bys chtel aby to bylo jak v usa kde to neplatej? taky muzes mit v zivote smulu a detem bys bral pravo na vzdelani njn chtel bys prvni republiku blbcum by se dobre vladlo ze
20.05.2016, 00:52
Ono když je něco zdarma, je to často bezcenné. Třeba to socialistický školství - stačí se podívat na tvůj text a hned je mi jasný, že tady někdo něco šeredně zanedbal. Stačí se podívat, kam vede bezplatný školství u nás - k vytváření nevyužitelnejch oborů, který studujou děti místo práce. Je to taková družina pro dospělé. Že je něco zadarmo a dostupný fakt není žádný měřítko kvality. Nadané děti v USA dostávají stipendia. To mi přijde jako dostatečný narovnání sociálních nerovností - kdo na to má, studuje zdarma. U nás to mají zdarma všichni včetně těch, co se jim jen ještě nechce pracovat.
15.05.2016, 09:32
0
Co to meleš,co má společného popírání holocaustů s demokracii.Vlastně jakékoliv popíraní toho co se stalo.
15.05.2016, 09:38
V demokratické společnosti si může každý myslet a říkat co chce pokud nepodněcuje násilí a neporušuje zákon. Zakazování myšlenek.. to tu už bylo. Zvláště pak když jsou zde docela silné argumenty které naznačují minimálně manipulaci s čísly. Koukni třeba na tohle video- http://www.zvraceny.cz/video/50107-zidovsky-revizionista-v-osvetimi/
15.05.2016, 12:19
na to pak špiznu-nějaké věci od popíračů jsem již přečetl a musím říct,že jsou to samé logické věci-a je zajímavý,že ty nejsrdceryvnější story z koncentráků se nakonec ukázali celý jako výmysl židáků-holt holocaust je dobrej business...A ještě jsem zjistil i to,že čím dál mladých židů a židovských vědců o něm tak,jak je nám líčen začínají velice pochybovat..
19.05.2016, 01:32
Slešere - pošli odkaz nebo konkrétní jména oněch autorů toho pochybování o holocaustu. Ono je to celkem logický - ten, kdo projeví smysl pro vlastní uvažování a schopnost samostatnýho myšlení, je hned onálepkován jako rasista a popírač. Ono je jasný, že pár těch lidí asi tím komínem proletělo, ale kdo dokáže, že jich bylo přesně tolik, kolik se tvrdí? To už nikdo nedokáže a ani nespočítá, protože z hromady prachu nemůžeš sestavit počet obětí - jasný a logický. A někdo, kdo ty čísla obětí ještě trochu zvednul, si mohl být 100% jistý tím, že se v tom lidi sice rejpat můžou, ale nikdy na skutečnou pravdu nepřijdou! Nejde o popírání toho, že holocaust byl a skutečně k němu došlo - jde hlavně o počty obětí, který jsou víceméně vycucaný z prstu - aneb počítání stylem: by vočko! A čím vyšší čísla vycucaný z prstu, tím vyšší utrpení a ponížení nebohých židů, že ano? Podle čeho počítali ty oběti, nebo podle čeho dělali odhady? Podle toho, kolik kilo popela tam bylo? To prostě nelze dokázat!