ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Muslimské sebepoškozování

4714x
Komentáře
22.05.2016, 20:39
0
ja si myslim ze me to nejde na mozek kazdy by mel vedet co se deje na tomto svete nestaci rikat nas se to netyka nemuzem rikat ze lidi jsou horsi nez zvirata zvirata neumej ovladat pudy a mluvit musime je mit radi takovy jaky jsou je to priroda ale co delaji lide na sobe to je proti prirode tak mejte se radi lide
25.04.2016, 16:46
0
tvl ten první si jí slušně nandal ...až mě záda zabolela jn jsou to mrtky
29.04.2016, 23:15
U těhlech mamrdů mi to dělá naopak dobře. Nemůžu vidět když držej bílýho, trápí zvíře ale od světle hnědý k černý je mi to fuk.
23.04.2016, 05:11
5
Islám je sračka
22.04.2016, 23:09
4
okamžitě zvýšit export šavlí a všem je rozdat..........
22.04.2016, 23:21
Klidně bych jim poslal i flinty, kdybych věděl s jistotou, že je neobrátí proti nám.
22.04.2016, 22:39
7
Někdo z nás by měl těm troglodytům z pozice imáma vnutit myšlenku, že jen rozetnutím si hlavy mačetou dokáží svoji oddanost islámskému učení až za hrob a jen skrze tuto oběť nejvyšší dosáhnou nebe, kde se setkají s nejvyšším posralláhem a jeho prorokem machomrdem. Pak už stačí jen založit v regionu s nejvyšší nezaměstnaností obří mačetárnu a na tři směny vyrábět a exportovat donebeposlavší nástroje. Myslím, že to je smysluplnější způsob, jak z nich dostat petrodoláče než ten dosavadní.
22.04.2016, 23:33
Nebo když jsou to šíité, tak spíše z pozice ajatoláha.
22.04.2016, 21:21
3
Proč se nemlátěj do hlavy?
22.04.2016, 19:20
4
Myslím, že málokdo tuší, co hrozí mojim dětem a hlavně vnukům. Islamizace Evropy je tu a nikdo s tím nic nenadělá. Dokud se lidi neproberou. Mladý lidi. Snad nikdo nebude chtít po důchodcích, aby se probírali. Tady mají mladí jenom plnou hubu keců, ale neznám nikoho, kdo by se dokázal odpálit. U muslimů přirozená věc, za kterou půjdou do nebe. Nevěřící psi to bohužel nedokážou. A právě proto přijde doba, kdy Evropu ZASE !!!!! ovládnou muslimové. Historie se opakuje. Jim je smrt u prdele. Našinec je zbabělec. A teď do mě.
22.04.2016, 19:52
LOOOL kdybys neměl děti, nemusíš mít starosti more
22.04.2016, 20:49
Voorle, to je ale pěkně dementní rada.
22.04.2016, 22:59
Připomíná mě to keci samojeba.
22.04.2016, 23:33
Prostředku na mytí nádobí s poněkud starším datem výroby. Já si nemyslím, že sebevražedné atentáty hodné našeho inteligenčního kvocientu. To přenechme těm islámdrtálcům. Myslím, že kdyby se našlo v každém větším městě pár po zuby ozbrojených Breiviků a společně vtrhli do problémových ghett, tak to vyčistí bez větších problémů. Jak bude přituhovat, hodně policistů a vojáků zběhne, než aby uposlechli příkazy a stříleli do vlastních lidí, jak nařídí diktátoři typu Merklové. Pod vedením těchhle lidí bude partyzánský odpor mnohem organizovanější a bojeschopnější než těch pár amatérů, kteří se o to snaží teď, viz. těch pár německých vlastenců, které systém chytil před pár dny.
22.04.2016, 18:20
2
U těhlech přičmoudlíků mi to sledovat nevadí nic to se mnou nedělá i kdyby je stahovali z kůže.
22.04.2016, 16:38
2
to je správný
22.04.2016, 15:05
7
Evropy je mi líto ale mohou si za to sami. Dobře to řekla jedna baba co žije v Reichu. Napsala, že němci na západě a obecně celý západ žil po druhé světové válce v neustálém blahobytu což z nich udělalo společnost která se absolutně nezajímá o nic jelikož mají všeho dost. To naprosto vysvětluje obezřetnost východní evropy. Dokonce i v německu má AfD a PEGIDA mnohem silnější podporu ve východích zemích. Je to smutné ale tyhle národy zombíků potřebují více teroristických útoků aby se konečně probudily a uvědomily si situaci. Na druhou stranu my můžem být úplně v klidu jelikož tady nemá kdo a proč cokoliv podnikat.
22.04.2016, 16:39
jj...
22.04.2016, 22:56
Země západní Evropy trpí stále sebemrskačským komplexem z důvodu černého svědomí z dob kolonizace, náckové se zase snaží napravit ty sračky, co způsobili v obou válkách, úplně zvláštní případ jsou pak Švédi. Ti nikdy nebyli podrobeni národnostnímu útlaku a většina válek včetně obou světových se jim docela vyhnuly, proto nemají své trpké zkušenosti s podrobením se a jsou to takoví neškodní naivkové. Vikingské geny už dávno zdegenerovaly, teď těm unterpantofelmanům vládnou feministky. A pak tu máme pochopitelně ony dohody se saúdskými šejky za ropu výměnou za islamizaci Evropy, které se musí dodržet za každou cenu. A naproti tomu jsou země V4, Které mají nedávné zkušenosti s totalitou a když se konečně vymanily z chomoutu SSSR a s otevřenou náručí se vrhly vstříc Bruselu v domnění, že tam najdou tu správnou demokracii, náhle prozřely a vidí, že EU není nic jiného než RVHP č. 2, která má nakročeno k ještě horší diktatuře než jaká zde vládla před rokem 89. Oni jsou opojeni blahobytem, zdegenerovaní konzumem, opití rohlíkem multikulti sluníčkové propagandy se vznáší na růžovém obláčku, zatímco my jsme přirozeně podezíraví, na základě svých trpkých zkušeností už máme čuch na jakýkoliv náznak totality, nám ještě nikdo růžové brýle nenasadil. Největší paradox, když se tyhle multikulti diktatury ohání demokracií a evropskými hodnotami, přitom právě ony jsou ty, které tvrdě potlačují jakoukoliv opozici, oni jsou ti, kteří se vzdávají svých hodnot a ustupují cizí kultuře a jedině země V4 jsou ochránci evropské kultury. Tyhle země staré EU, které potlačují vlastní obyvatelstvo nehorázným způsobem, by se mohly učit demokracii spíše od nás. Ale to by musely mít vůli a nekráčet odevzdaně na porážku s páskou přes oči.
22.04.2016, 13:50
4
nj berte si i zalozni olovo po kapsach uz to totiz davno zacalo j j ..
22.04.2016, 13:37
4
Měl se přes ten hrb jebnout víc.
22.04.2016, 11:20
7
A tyhle opice mají žít v civilizované společnosti mimo klece? Ani piču, tuhle svoloč vyhnat za Bospor a každou připlouvající bárku torpédovat ihned po vplutí do evropských teritoriálních vod!
22.04.2016, 14:43
My máme takovou kliku, že to ani nevíme. Naše vlastní nuzota a celková chudoba v téhle zemi nás nakonec zachrání od invaze týhle černý svoloče! Všichni chtějí do Německa a jsme pro ně jenom tranzitní zemí! Žijeme si tady tak dobře a nad poměry, že ani "uprchlíci" z Iráku tady nechtějí být! Hahaha!
22.04.2016, 23:08
Já tvrdím, že nácvik na jižních a východních hranicích nemá smysl, když tama proudilo v nejfrekventovanější době nějakých 10-15 imigrantů denně. Důležité je připravit se, až se Německo pod tím náporem totálně zhroutí, Merkelová pláchne jako Janukovyč, nastane totální chaos a ta vlna se k nám přelije od západu. Ještě se nám bude hodit pohraniční opevnění. Konečně ho po tři čtvrtě století využijeme. Pak je důležité mít tu správnou vládu, která pohotově zareaguje a ihned vyhlásí mobilizaci, protože nebude místo na Sobotkovské zákeřné kličky. Namletými Dienstbiery, Pelikány, Šabatovými, Kalousky, knížaty, Kocáby, Bursíky a jinou vlastizrádnou svoločí si, doufám, budeme tou dobou dávno umývat ruce.
22.04.2016, 23:33
Všechny výše jmenované bych namlel do masokostní moučky!
22.04.2016, 23:43
Já bych je použil buď jako otroky na plantážích nebo jako výživné organické hnojivo se zastoupením všech potřebných organických látek i minerálů. Možná by to vedlo ke zvýšení produkce a tím se podařilo opět vzchopit naše zmírající zemědělství. A konečně by byli tihle zbyteční tvorové pro jednou užiteční. Nějaké hnojivo bychom mohli dovézt od Orbána nebo z Makedonie. Ti taky neví, co si s přebytečným organickým odpadem počít.
22.04.2016, 10:35
4
Oni to fakt nemají v hlavách v pořádku, když nemžou ubližovat zajatcum, tak si mačetou pulí záda? hnus
22.04.2016, 10:05
7
Záměrné a opakované sebepoškozování ve snaze vypořádat se s nepříjemnými duševními stavy je signálem vážného psychického problému, jenž postižený nedokáže zvládnout jiným způsobem. Je spojeno s psychickým stavem úzkosti a neschopností zvládat problémy. Tito mentálně postižení jedinci se prostřednictvím sekání mačetou nebo narážením hlavou do zdi pokoušejí dát najevo své potřeby, vyjádřit tak nepohodlí nebo svou náladu či pocit, popřípadě na sebe chtějí tímto způsobem všemi přehlížení jedinci s extrémně nízkým sebevědomím upozornit. Jde o závislost srovnatelnou s alkoholismem nebo závislostí na drogách. Člověk se pomocí sebepoškození snaží vyřešit nepříjemný stav, ale pokud se to povede, opět se objeví něco, co jej do mizerného stavu přivede a opět dochází k sebepoškozování, neboť těmhle neschopným ubožákům se sype pod rukama naprosto vše, nač sáhnou. Některá zranění je nesmírně náročné vykonat a mohou mít až fatální následky. V případě smrti jde pro postižené jedince tohoto typu o vysvobození.
22.04.2016, 10:52
Ne vždy však musí jít o primární poruchu, někdy je sebepoškozování vyvoláno druhotně společností, v níž postižený jedinec žije. Často tak dochází v ortodoxních náboženských komunitách, toliko příznačných pro současné islámské země. Fanatická víra, plná dogmat, příkazů, zákazů, pravidel, striktního odříkání a přísných trestů, v člověku budí pocity frustrace, vzteku, lítosti, přetížení, osamělosti apod. a je tedy doslova líhní těchto postižených individuí. V těchto středověkých, sociálně zakrnělých společnostech, také často dochází k pohlavnímu zneužívání nebo sexuálnímu či tělesnému týrání. Vždyť právě zakladatel téhle extrémně nebezpečné sekty, Mohamed, jehož zvrhlé a odpudivé činy všichni slepě následují, byl doslova chodící encyklopedií duševních poruch a úchylek. Fyzická bolest u takto fanatismem stižených jedinců odvede pozornost od nepříjemných psychických bolestí, se kterými si nevíme rady. Jednoduše je přebije. Navíc při poranění dochází k vyplavení endorfinu, který pomáhá organismu zvládnout fyzickou bolest, což přináší člověku okamžitou úlevu, po které prahl. Toto působení je však jen dočasné a problémy se objeví znovu a ve vážnější formě a člověk se poraní opět, protože jednou to pomohlo (stejně jako u drogy se tu vypěstuje spojení pocitu úlevy s tímto aktem a vzniká závislost). Nelze tedy předpokládat, že přesune těchto duševně chorých individuí do civilizovaných krajin jako je Evropa, může napomoci k jejich vyléčení, neb bludný kruh sebepoškozování už nelze zvrátit a naopak je tento jedinec v novém prostředí, k němuž necítí žádné sociální vazby (navíc jím opovrhuje z důvodu vlastního falešného pocitu religiózní nadřazenosti), mnohonásobně nebezpečnější než ve své domovině.
22.04.2016, 14:46
Wolwe?!
22.04.2016, 23:18
Pretty-cool?
22.04.2016, 08:07
0
http://www.zvraceny.cz/video/57316-siitsti-muslimove/
22.04.2016, 14:36
promiň Milane,omlouvám se. neměl bys bejt v 8 ráno v práci ?
22.04.2016, 14:40
Dyť on je v práci tady, ne?
22.04.2016, 15:39
Ty tomu tady dáváš celej den a to takhjle pořád .Běž už někam do hospody narozdíl od tebe má Milan život venku a né u p c
22.04.2016, 17:50
A jak jsi přišel na to, že se sem připojuju přes PC???
22.04.2016, 23:20
Dostal od neziskovky jako dárek počítač. Tak asi myslí, že to tak mají všichni :-D
22.04.2016, 00:47
0
Vypíchaný reklamy ty píčo...
22.04.2016, 00:04
3
Jsem rád Voorle, že ses taky zase zapojil do uploadování. Aspoň tady nejseš k hovnu jako určitý jedinci...
22.04.2016, 05:44
Chodím do práce, nemám tolik času jako Dužda.
22.04.2016, 14:39
Já dycky nastahuju nějaký množství videí a pak to najednou nahrávám vždycky k večeru. A nezabere mě to ani deset minut.
SVK
21.04.2016, 23:07
3
áno áno dobre tak treba máte pochvalu vy kokoti tmavý..Treba sa mrzačiť,však to pre aláha jebnuteho robíte..Treba ,ale alách jebnutý radšej smrť ako mrzačenie..Čo vy na to?...som vám hodil rukavicu do ringu...kokoti