ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Sorry, trochu delší video

1900x
Komentáře
08.03.2016, 15:09
0
Kdyby jste se raději drželi přísloví "Když nemám co dobrého říct neřeknu nic". Já jsem nikdy k žádnému videu nenapsal, že to sem nepatří nebo podobné sračky. Videa která mě nezajímají nesleduju tak by to mělo být.
03.03.2016, 21:10
-1
Zajímavá podívaná je, že 14. dní "kdosi" nenahrává videa, a nějak nezaznamenávám změnu. To je breku a vyhrožování pro nic, vždycky je to úplně stejné.
03.03.2016, 14:45
1
Hungasi ty curaku chcipni tvoje videa stoji za picu kretene
03.03.2016, 02:41
0
Haha, zajímavá podívaná. 14 dní nenahrávám videa a už ani komenty se nechce nikomu psát k tomu, co tady je. Pak že moje videa a moje přítomnost neměly nic do sebe - hovno! Opak je pravdou. A tenhle server jde do sraček proto, že ti nejschopnější odejdou sami, protože je plno okolností k tomu donutí - označování videí za fake (nejde o to, jestli právem - jde o princip), upozorňování na duplicity, kvalitu, nebo jakýkoli jiný shazování uploaderů - přesně takový bych tady nekompromisně mazal! Takový nejvíc škodí tomuto serveru a jdou proti němu a jeho účelu, kvůli kterýmu byl založen! Ti co zatím nenahráli vůbec nic a jejich politika je přesně taková si to ale nikdy neuvědomí - právě kvůli takovým debilům se na to tady každej radši vysere! Ale už je pozdě a budete tady ještě rádi za jakýkoli nový uploadery - moje slova ještě budete tesat do kamene! Čágo belo, zvrácenci!