ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Máte slovo s M. Jílkovou 4.2.2016

1996x
Komentáře
10.02.2016, 22:54
0
každopádně to bude chtít hodně zbraní
SVK
06.02.2016, 17:40
2
evropská únie je ptákovina,třebalo by jí nakopat do prdele celou evropskou unii zasranou...řeknete nekdo k čemu je to dobré ???
06.02.2016, 18:53
A k čemu jsi dobrej ty ZMRDE?
06.02.2016, 19:14
Pan slušňák se tady za krátkou dobu už docela zkazil. Udělal docela pokrok, když si vemu, že úplně zezačátku používal v komentech autocenzuru.
06.02.2016, 20:04
Evropská unie byla moc dobrá myšlenka a já jsem velkým zastáncem federalizace Evropy, ale bohužel je dnes řízená fanatickými multikulti vlastizrádci, kteří nás vedou rovnou do pekel. Jen sjednocená Evropa může obstát stále se zvyšující světové konkurenci, ale impotentní politici, kteří stojí v jejím čele, dělají všechno proto, aby ji oslabili, hážou vlastním občanům klacky pod nohy a moderní demokratické země by nejraději přetransformovali na barbarský středověký chalífát, tihle fanatičtí mamrdi se totiž lépe ovládají. Je třeba do evropského parlamentu protlačit vlastence, kteří ctí evropské hodnoty a jsou ochotni za ně bojovat a ne tuhle neomarxistickou špínu, která našimi hodnotami a tradicemi opovrhuje, vlastní občany kriminalizuje a raději zde vítá kdejakou svoloč. Imigranty ihned vystěhovat do USA, ta svými imperiálními choutkami rozvrtala celý islámský svět, jí patří sklizeň veškerého zla, které zaseli. To se ale jen tak nestane, protože se tahle špína v Bruselu usádlila tak napevno a tak vymyla hlavy ovečkám multikulti propagandou, že to bude chtít opravdu hodně krve (150 mrtvých v Bataclanu je příliš málo – žabožroutům se rozsvítí v makovicích, až lehne popelem půl Paříže), než sundají růžové brýle a uvědomí si, že je dosavadní politická sebranka vedla za nos a místo světlých zítřků je čeká středověká poroba, jenže to už bude zatraceně pozdě, západní Evropě zvoní umíráček a jen užší sjednocení zemí východní Evropy může tomuhle cílenému rozvratu našeho kontinentu čelit. Proto nezbývá než bojovat za okamžitý rozpad EU, dokud nás ta chiméra neinfikuje svým smrtícím jedem! Bohužel Německo, jemuž se to donedávna jakžtakž vyhýbalo, už je kvůli té fašounské děvce je v prdeli, takže až se spustí nová železná opona, my budeme opět v první linii.
06.02.2016, 20:17
Magore, zase tak rychle to naštěstí nepůjde. Dementi sem už přitáhli nějaký křesťany z Iráku, do Jihlavy jich přesunou cca 153 kusů. No ale ejhle: najednou zjistili, že obvoďáci pro ně nemají místo a způsob, jakým tyto doktory oslovily neziskovky a ti co to organizují, se doktorům velice nelíbil a docela je to zarazilo, jak se oháněli paragrafy. Doktoři mají jednoduše rozum a chrání sebe a svoje pacienty, protože kdoví, co s sebou z toho Iráku přitáhli za svinstva. Plno lidí se s diskuzích shoduje v tom, že první zastávkou měl být pro ně Těchonín, kde by byli nějakou dobu v karanténě a nikoli je nasáčkovat hned přímo do města mezi lidi. Prostě demence největších rozměrů, ale tohle tak trošku nedomysleli. Volný místo pro ně našli až u doktorů v Třebíči. Obvoďáci mají sami o sobě plný stavy a nový pacienty prostě neberou.Pro mě za mě: křesťan lepší než muslim, ale pro jistotu bych jim dal na talíři vepřový a pozval je na domácí zabíjačku, abych si jejich víru trochu prověřil. Jsou to zrádci společně se Sobotkou: když odmítl kvóty a nešlo je přijímat otevřeně, tak je budeme holt přijímat skrytě. Hlavně že naši bezdomovci venku umírají v mrazech někde pod mostem, ale z Iráčanů se můžeme posrat.
06.02.2016, 20:53
Mně iráčtí křesťané nevadí, ba naopak, ti jsou na naší straně a po tom, co si zažili za útrapy ze strany muslimů, jsou ochotni se proti islamizaci Evropy postavit. Třeba ve Švédské demokratické straně (nevím proč sluníčkovým mainstreamem označované za fašisty) je prý docela velká část iráckých křesťanů, kteří ze své země prchli před tou musulmanskou havětí a teď s hrůzou sledují, jak se jejich katové v nové domovině množí a začínají si opět vyskakovat. To jsou lidi, kteří tváří v tvář zažili islámský teror, přišli jejich rukama o své blízké a ví, co obnáší soužití s těmi fanatiky. A mohou těm pomatencům z neziskovek, kteří stále naivně věří v tu toliko proklamovanou lidskou tvář islámu, otevřít oči. Ovšem vše musí být s rozmyslem a rozhodně bych je napřed podrobil zevrubné kontrole, jednak jestli mezi ně neinfiltroval nějaký muslim, jednak je měl po potřebnou dobu v karanténě, protože se k nám přesunuli z chudoby uprchlického tábora, kde řádí lecco, jednak je třeba důsledně dbát na integraci, protože k nám jsou sice kulturně blízcí, ale stále je to arabská krev, geny nikdo nezapře, takže když se jim dá přílišná volnost, mají tendenci cikánit. Na druhou stranu by naší zdegenerované společnosti mohla trocha jejich morálky a pohledu na svět jen prospět, i když spíš my zkazíme je. Bohužel příliš rychle vymíráme a pokud nechceme, aby se úplně zhroutil náš sociální a důchodový systém a nedokážeme dnešní dementní mládež motivovat k vyšší porodnosti, budeme muset chtě nechtě imigranty přijímat, ač je to mnohým proti srsti, proto třeba zvažovat a brát při té bídě to nejlepší, co se nabízí a tu fanatickou saracénskou havěť nechat Němcům, Švíédům, Francouzům, Anglánům a dalším, když se jim tak líbí. A za každou cenu rázně bojovat proti kvótám, přidat se k žalobě, na svoji stranu dostat další neutrální země východní Evropy, nejen V4, protože je všem jasné, co nám sem přerozdělí, tu největší havěť, s níž si sami neví rady.
06.02.2016, 22:35
bimbo jak tak všude čtu ty tvoje dementní výlevy, tak ty seš ale pořádně pošahanej tragéd, kdo ti co udělal?