ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Občané Německa

2365x
Komentáře
09.01.2016, 07:47
0
vôbec sa tím ľudom nečudujem ..... kamoška bola na Silvestra v Kolíne a hovorila mi že tam na námestí takmer nevideli bielych, samí cigani a černoši .... cítili sa tam fakt blbo a potom som sa dozvedel v telke že boli aj pokusy o znásilnenia, jej sa našťastie nič nestalo, ale pekne to jebe tej Merkelke .... teraz to vidí čo tam za lúzu púšťa, hlavne ľutujem tích domácich čo to musia trpieť
09.01.2016, 20:39
A to si představ, že na Silvestra si tlupy arabášů klidně bez ostychu okrádají a znásilňují a neschopná policie dělá, že to nevidí a když chtějí občané demonstrovat proti bordelu, co tam ta pakáž dělá a naprosté zvůli politiků, tak demonstraci rozpustí a zaútočí na ně slzákem. S nechutí sleduji, jak nám v Německu vzniká stejná totalita jako v Rusku. Hanba! A tuhle zemi nám chce někdo dávat za vzor?
12.01.2016, 11:09
Zatiaľ je to len v Nemecku, ale o takých 5-10 rokov to bude aj u nás... Máme sa na čo tešiť!
08.01.2016, 14:45
0
Občanská válka, potažmo nakonec nakonec další světová má být zřejmě zažehnuta právě takto: příliv imigrantů = nasrání obyvatel Evropy => ponáckování Evropanů (není asi náhodou, že nás označují xenofoby, rasisty apod.). Podsouvají nám svojí pravdu a budou tak dlouho, dokud tomu sami nezačneme věřit. Usuzuju především z tohoto: 29. prosince 2015 článek na novinkách pod názvem: "Zaplaví Mein Kampf svět? V roce 2016 bude volně šiřitelný". Dnes pro změnu článek: Němci poprvé od konce války vydávají Mein Kampf. Nejdřív přitáhnout miliony uprchlíků, s vědomím, jaká je jejich barva kůže, co dokážou a co je to za mentalitu a pak prostě vydávat Mein Kampf? Jestli tohle není úmysl, tak mi teda poserte záda - někdo se nám tady opravdu snaží vyvolat peklo. I naši novináři dělají Hitlerově knize tímto reklamu...
08.01.2016, 15:23
V roce 1936 byla takzvaná "noc dlouhých nožů" - popraveni byli všichni nežádoucí a definitivně se dostal k moci národní socialismus. Letos je rok 2016 - 8O let výročí - šestka v obou letopočtech. A vydání knížky spjaté s touto historií - je to jenom náhoda?
08.01.2016, 20:51
Ty vořechu, Mein Kampf je na netu ke stažení bez problému dlouhý roky. Kdo si ho chce přest už to dávno udělal, bez ohledu na to jestli to někdo vydává nebo ne. To si jenom senzacechtivej pisálek ohřál polívčičku. Mein Kampf jsem četl a dost pochybuju o tom, že konkrétně tahle kniha někoho zradikalizuje. sledovat hodinu vidae na netu s tebou pohne daleko víc než Adolfovy socialistický úvahy o národu a výjmečnosti němců.
08.01.2016, 21:52
Ono je především divné, že zatímco nacismus postavený mimo zákon je, tak islamismus, jeho velký bratr, je dokonce protěžovanou sluníčkářskou ideologií. Přitom Korán není co se netolerance a xenofobie o nic lepší než Mein Kampf, islám si v ničem nezadá s neonacismem. Popírání holokaustu je muslimům také vlastní, proto je třeba téma holokaustu v řadě západoevropských škol s početnými muslimskými menšinami naprosté tabu. A nejlepší jsou pseudoargumenty multikulťáků, že nacismus je jen ideologie, ale islám prý náboženství a to je chráněno svobodou vyznání. V jejich zmagořelých růžových hlavičkách už ale jaksi nedocvakává, že kdyby se nechal nacismu větší prostor, časem by se v náboženství také vyvinul. Vždyť tajné nacistické spolky jako Thule či Ahnenerbe se věnovaly okultismu, praktikovaly svoje tajné obřady na posílení árijského ducha a vyznávaly staré germánské náboženství. I svastika je původně náboženský symbol. A i oni se viděli za stejně vyvolený národ jako Židé, jen místo Jahveho měli spíše Odina. V tomhle světle mi tedy přijde jako zcela racionální požadavek, že by měla být propagace islámu postavena mimo zákon, jelikož jde o netolerantní náboženskou doktrínu, která je ve svém učení v přímém rozporu právě s Listinou základních práv a svobod, kterou se tihle zauhrovaní dobroserové tak zaštiťují.
08.01.2016, 22:54
Přesně tak. Hlavně v Británii mají učitelé strach vyučovat o holokaustu především kvůli muslimským žákům. Nejen nacismus, ale i komunismus měl svoje krypto-náboženský prvky. Stejně jako se stavěly sochy Buddhy nebo Ježíše, tak stejně tak se stavěly sochy Stalinovi, Leninovi a dalším. Kult osobnosti je v totalitních režimech výraznej prvek. A že Hitler spolupracoval s velkým Muftím taky nebylo náhodou, jsem ti psal nedávno v jednom příspěvku. To, co je sjednocovalo, byl především silnej antisemitismus.
08.01.2016, 23:03
Pokud vim, tak svastika je původně náboženský symbol národu Drávidů, který před mnoha tisíci let obýval území dnešního indickýho subkontinentu. Tento národ pak zničili příchozí Árjové. Právě v Harappě a Mohendžodáru se ve vykopávkách našly předměty se symbolem svastiky. V Indii to byl tušim prastarý symbol slunce a v Číně to byl symbol štěstí.
08.01.2016, 23:08
Největší prdel je, že v Indii před mnoha tisíci lety, prakticky tisíce let před naším letopočtem, byla už moderní a funkční kanalizace tušim že přímo v Harappě, což objevili archeologové v těch vykopávkách. No a taková Anglie vybudovala kanalizaci až ve viktoriánským období Taková ta západní představa, že my Evropani jsme vyspělí a tam východě byli vždycky 100 let za opicema je taky docela mimo mísu D
08.01.2016, 23:09
Teď si židovská obec v Německu stěžuje, že takové množství imigrantů pro jejich komunitu (především po vyvraždění košer obchodu ve Francii) představuje přílišné riziko. Vyslechne je zaslepená multikulti svazačka Merkel? Ani omylem, stejně jako ji vůbec netankuje šikana křesťanských běženců v uprchlických táborech na německé půdě. Proč taky. Sluníčkáři jsou zaslepení a zahledění do islámu a kdo se na něj jen křivě podívá, je hned fašistický vyvrhel. No snad se to po té silvestrovské aféře trochu hne. A tím nemyslím tak, že nám je sem führerka za pomocí idiota Špidly přisomruje 20 000, abychom si je taky užili.
08.01.2016, 23:20
Magore, co se týče znalostí tak rozhodně nejsi Magor, ale ten nick sis zvolil sám, takže máš pro to asi své důvody. Já myslim, že je vůbec problém v tom, že dnešní společnost, především mladý lidi nemají o náboženství sebemenší páru. Víceméně za to může i těch 40 let komunismu, kdy bylo náboženství tabu a rodiče ani nechtějí, aby se děcka o tom něco učili. Ani školy o to nestojí. Zrovna co se týče těch sluníček je to právě nejvíc vidět. Jak jsme se bavili nedávno, tak ani na vysoký škole nedokážou podat nezkreslenej obraz islámu. Lidi si prostě ten islám vykládají a představují podle sebe, a nic o něm v podstatě neví. Výsledkem toho jsou pak tito sluníčkáři. Sice tady máme díky islámským expanzím arabský číslice, turecký kafe a arašídy, ale negativa islámu dost kurevsky převažují a nejsou s naší kultúrou kompatibilní. Naše kultura a civilizace byla v podstatě vybudována na křesťanství. Vždyť i dnes se v myšlení lidí zachovaly takový ty křesťanský vzorce, když třeba máma říká dítěti: když budeš hodnej, tak dostaneš něco sladkýho, když budeš zlobit, tak ne a dostaneš na zadek (odměna a trest). No a ne každej je zrovna religionista, aby se v tom dokázal vyznat
08.01.2016, 23:20
Ony i v černé Africe byly na svou dobu vyspělé civilizace, třeba takové Velké Zimbabwe. To je však bohužel minulost a dnešní hordy negramotných Afričanů představují jedině riziko, ať už bezpečnostní, nebo hygienické. Já jsem zastánce multikulturního světa, kde má každá kultura, každý národ, každé etnikum právo na svoji svobodu a neuznávám žádné míchání a tvoření mišmašů. Soužití více národů v jednom státě nikdy nedělalo dobrotu a k jejich stmelení bylo potřeba vždy tvrdé diktatury. To je evidentně cílem strůjců tohoto masového stěhování národů.
08.01.2016, 23:30
Jenže já mám ten neblahej pocit, že strůjci tohoto míchání národů a ras se inspirovali především myšlenkama Richarda Mikuláše Coudenhova-Kalergiho. Zakladatele panevropské unie. Na počest Kalergiho byla ustanovena Evropská cena Coudenhova-Kalergiho. Každé dva roky jsou jí odměňování evropeisté, kteří se obzvláště vyznamenali v naplňování jeho zločinného Plánu. Mezi nimi jsou osobnosti kalibru Angely Merkelové, která dostala tuto cenu jako první v roce 2010, a H. Rompuy, který ji dostal v roce 2012 na speciálním kongresu ve Vídni, který se konal na oslavu 90 let panevropského hnutí.
08.01.2016, 23:43
Já bych doporučoval všem zatvrzelým islámofilům, zvláště z řad katolické církve (Halík a spol.), podrobně nastudovat dějiny, jelikož ty budou zcela jistě jejich slabou stránkou. V opačném případě by se nezalykali bezmeznou tolerancí k něčemu, co k nám toleranci nikdy neprojevovalo. Po celých 1400 let jeho existence je islám náš úhlavní nepřítel a neprahne po ničem víc než po dobytí Evropy. Nebýt Karla Martela, urputné reconquisty, Byzance a později Ruska, které tvořily hráz proti vpádu islámu do Evropy, neodrazit Turky u Vídně, už bychom dávno mlátili Turbany o zem, žrali halal, pili maximálně birell a místo žen měli pytle na odpadky. Zatímco papež vyzívá k co největší pomoci uprchlíkům, velekněz temnot Halík vede s muslimy společné modlitby, tak na celém blízkém východě umírají rukou muslimů křesťané, židé a Kurdové, jsou bořeny kostely i tisíce let staré antické památky nedozírné historické hodnoty a my se k tomu obracíme zády a děláme, že to nevidíme. To co se ale děje teď tam, se bude dít jednou u nás a jen pokud se proti tomu ostře postavíme, najdeme svoji ztracenou hrdost a nebudeme před arabskými despociemi poklekat na kolena jako nemohoucí starci, můžeme zachránit svoji budoucnost. Merkelová si možná naivně myslí, že ji nechají za všechny ty ústupky vládnout německému pašaliku, ale to se mýlí, ženy ve vrcholné politice nejsou v islámu žádoucí a až ta užitečná idiotka splní svoji funkci islamizace německé společnosti, pak ji svrhnou a ta kráva půjde na halal jatka.
08.01.2016, 23:53
Já nemám v zásadě nic proti panevropským myšlenkám, spíše jsem jim nakloněn, rád bych byl hrdou součástí silného celoevropského bloku (spojeného ekonomicky, avšak každý národ by v něm měl svoji politickou a kulturní svébytnost), který by mohl čelit stále se zvyšující konkurenci ve světě, jenže o co se pokouší tyhle bestie, je pravý opak - slabá, rozhádaná, zdegenerovaná, hrdosti zbavená, islámským morem infikovaná Evropa zmítající se v nekonečné občanské válce. Jsem pro silnou sjednocenou Evropu, proto jsem výhradně proti EU, hrobníkovi staré dobré Evropy.
08.01.2016, 23:57
Podle mně buďto Merkelová plní plány velkého bratra. Ale prsty v tom má zcela především Saúdská Arábie, to si jsem 100% jistý. Němcům přece nabízeli stavbu stovek mešit. Je to logický - někam se musí chodit modlit a ve stávajícím počtu by se do současných pár mešit vůbec muslimové nevešli. Druhá možnost je, že se Merkelová naprosto zbláznila. Už jen podle jejích současných fotek docela dost pochybuju o jejím duševním zdraví. Anebo připadají v úvahu oboje možnosti...
09.01.2016, 00:05
Pro mě je islám na prvním místě agresivní politická ideologie (nebudu se tady ale rozepisovat, co si pod pojmem ideologie představuju a řešit, jestli je takový označení akademicky přijatelný). Náboženstvím je pro mě islám až na druhým místě. Po celá století se islám šířil především vojenskou expanzivní cestou a docela dost agresivně, podobně jako nacismus. Kromě toho každej při důklanějším studiu zjistí, v čem spočívá ten pravý džihád. Tři fáze islamizace viz. zde: http://www.zvraceny.cz/video/70109-tri-faze-islamizace-dokument/
09.01.2016, 00:09
Kdo ví, co na ni Velký bratr při těch odposleších vyšťáral, že nyní s takovým dechberoucím nasazením plní protiněmeckou politiku. Já jen nechápu, jak je možné, že je po tom všem v Německu tolik růžovobrýlých slepců, proč už kurva nechodí na demonstrace Pegidy řádově stovky tisíc lidí, proč už dávno nevzali Bundestag útokem a neprovedli defenestraci, to není možné, jak je ta multikulti propaganda hluboce zakořeněná. Kdyby jim makrela řekla skočte z okna, ať uvolníte prostor uprchlíkům, tak třetina Němců by ani nepřemýšlela a skočila, druhá třetina by po chvíli přemýšlení skočila taky, aby nevypadala xenofobně a ta třetí třetina jsou imigranti.
09.01.2016, 00:17
Myslim si, že největší problém je hlavně v tom, že Evropani, respektive lidi v jednotlivých zemích Evropy už nemaji vůbec žádnou národní hrdost. Zvlčili jsme, jsme na sebe hnusný, člověk člověku je vlkem, změkli jsme a nemáme už skoro pud sebezáchovy, většina neumí kriticky myslet a jde slepě s davem a obhajuje politiku, která je dneska moderní, někdy mám pocit, že většina Evropanů jsou starý hippies - peace & smoke, bejby, peace & love, bejby a tak podobně
09.01.2016, 00:25
A ta zásadní skutečnost: už je to prostě moc dlouho, co skončila poslední světová válka. Nejsme zvyklí mít se na pozoru, nejsme zvyklí se něčeho bát, jsme přece Free, In a Cool, ne? Dneska ty nagelovaný chlapečci by ani nedokázali bojovat se zbraní v ruce, možná jenom tak v PC hrách, ale v reálu by se posrali! Skoro mám někdy pocit, že vývoj společnosti za posledních 20 let byl dopředu předem někým naplánován: udělat z lidí nemyslící debily, neschopný myslet samostatně a kriticky, a to právě díky snižování úrovně našeho vzdělání. V jakým stavu je dnes školství? Vždyť už i na VŠ lezou totální dementi! Za komunistů jsme měli školství nejlepší v celý Evropě! Cílem je udělat z lidí nemyslící bytosti, konzumní imbecily honící se jen za prachama, bez morálky, bez ohledů vůči jiným, propagovat tady homosexualitu, pochody gayů, ale srát na většinovou hetero populaci a rodiny s dětmi. Svatby už nejsou populární, lidi nezakládají rodiny, protože by je neuživili, a díky morálnímu porevolučnímu rozkladu týhle společnosti si chtějí především užívat, nevázat se a místo partnera si pořídí čokla, protože neumí dělat kompromisy a neumí se bavit s druhým člověkem, a takový zvíře poslouchá na slovo a drží hubu. A taky proto, že některý lidi jsou daleko horší než ty zvířata. Takhle to vidim já a docela dost mě to připomíná římskou říši před pádem!
09.01.2016, 00:32
BRITSKÝ HISTORIK GIBBON POPSAL TYTO DŮVODY PÁDU ŘÍMSKÉ ŘÍŠE: 1. Valná většina obyvatel preferuje zábavu před prací. 2. Tradiční role otců jako živitelů rodiny je zpochybňována, množí se rozvrácené vztahy a svobodně žijící matky bez otců. 3. Senioři jsou zanedbávání. Lidé pečují o domácí mazlíčky více než o svoje staré rodiče. 4. Literatura a umění se stávají bezduchými. Vytváří se planá zábava za každou cenu. Takzvaná umělecká díla jsou ošklivá, nevkusná, nic neříkající, ale přesto za ně bohatí zaplatí horentní sumy. 5. Čestná vojenská služba vlasti je odmítána, zpochybňována, vysmívána a posléze zákonem zrušena. Armádu tvoří nájemní žoldnéři. 6. Lidé pilně pracující jsou zesměšňováni a jako vzor se staví prázdní pokrytci, populisté, pochybní umělci a takzvané celebrity. 7. Daňové zatížení obyvatelstva stále roste a stát přerozděluje neúměrně vysoké částky. Lidé se nebojí nepracovat, protože stát se o ně vždy nějak postará. 8. Úroveň vzdělání rapidně klesá. 9. Státní dluh roste do nikdy nesplatitelné výše. 10. Přestává se vyrábět a pěstovat, protože výroba doma je moc drahá a potraviny a výrobky se dovážejí ze satelitních zemí. 11. Kdo se dostal do pozice, kde může ze státního krást, většinou tak činí. Postižitelnost těchto zločinů je velmi malá. 12. Početí a výchova dětí je vnímáno jako obtěžující a dětí se rodí stále méně. 13. Léty osvědčené mechanizmy, chránící poctivé před podvodníky, náhle selhávají. 14. Veřejné funkce se stávají předmětem kořisti, zisku, udělují se za úplatky, a kdo je získal, chce z nich kořistit, aby se mu vložený úplatek několikanásobně vrátil. 15. Staletími předků prověřené hodnoty - jako je čest, smysl pro povinnost, zodpovědnost, nadšení pro práci, pro dobročinnost, zápal pro věci veřejné, jsou vysmívány a zesměšňovány. 16. Šíří se cynismus. 17. Šíří se plýtvání, nestřídmost, znevažování znalostí, dovednosti a poctivé práce. 18. Do země přichází velké množství cizinců. 19. Politikové nadbíhají iluzi, která si vynucuje zábavu a státní podpory (chléb a hry) 20. bčané stále na všechno nadávají.
09.01.2016, 00:44
Kdyby Evropané dokázali přemýšlet a nahlédnut za obzor plytké islámofilní propagandy, nemohli by si nevšimnout, jak primitivní hru s námi islám hraje. Jak hrají na city, staví se do role obětí, na veřejnosti propagují toleranci, zatímco doma tiše spřádají džihád. Někde už jsou evropští blbouni natolik zmasírovaní, že si můžou islamisti veřejně pochodovat s transparenty, kde vyhrožují, jak nás podřežou, jak zatočí s demokracií a jak pocítíme jejich hněv, že přijde nový holokaust a my děláme, že se nic neděje, raději řešíme nějaké makety šibenic nebo že Zeman vystoupil s Blokem proti islámu, který nevím proč řadí mezi extrémistické organizace, ale budiž. Když jsem četl teď ty apely na německou společnost, aby nespojovali silvestrovské incidenty s uprchlíky, přitom prokazatelně o azylanty šlo, když jsem slyšel oficiální vyjádření, že si ženy budou muset zvyknout, že teď pro ně nebude v některých čtvrtích bezpečno, jako by se nechumelilo, tak jsem nevěřícně zíral, jestli to myslí jako žert, nebo to fakt myslí smrtelně vážně. To už je vrchol debility. Nemám slov, co si my dementní Evropané necháme líbit. Jestli tahle prohlášení slyší ti Arabvé, tak se musí válet na zemi smíchy a jen jim to dodá kuráž zajít příště zase o krok dále, jelikož vidí, že jsou absolutně beztrestní a ať si dovolí cokoliv, stále budou hájení. Však ony to evropské špičky hodí na těch pár zlých muslimů a islám z toho vyvázne opěd bez poskvrny. I kdybychom vyvraždili půl Evropy, tak ta druhá půlka to hodí na ty zlé a dál bude slepě hlásat svoji multikulturu. Kdybych v téhle době nežil, tak bych řekl, že je to jen absolutně nereálný béčkový román, protože tak absurdní společnost prostě nemůže existovat, ale existuje a já ji prostě nedokážu pochopit.
09.01.2016, 00:50
Všech 20 bodů sedí na soudobou společnost naprosto dokonale. Kdybys nenapsal, že je to o Římské říši, tipoval bych to na syrovou analýzu dnešní společnosti. Bohužel.
09.01.2016, 00:59
Máš pravdu, myslim, že to bylo ve Francii, kde stála jedna muslimka s transparentem, že se máme připravit na REÁLNÝ (napsáno velkým písmem) holokaust. Myslim, že to mluví samo za sebe Já si myslim to, že nikdo tak debilní sám o sobě být nemůže. Denně jsme nedávno viděli v médiích, co islám dokáže, jak jsou popravování zajatci IS, nic pozitivního o islámu nikde nevidíš, v žádných zprávách. Přesto však existuje tolik dementů...no já si myslim, že ty lidi jsou placený propagandou, stejně jako tady byli zaplacení ti, co házeli vejce na Zemana a co proti němu pořádali protesty. Dokonce se na to nějak přišlo, že ty lidi byli ve spojení s americkou ambasádou. Americkými trojskými koni v ČR jsou hlavně Dienstbier, Šabatová, Halík a Schwarzenberg (mimojiné člen Bilderbergu) a podobnej další odpad. A takovýhle figurky má Amerika nastrčený skoro ve všech zemích Evropy. Ti pak pořádají hon na zdejší prezidenty a vlastence celkově, prostě proti všem, co jsou proti migrantům. No a když za to nejsou zaplacení, tak se těchto idejí chytají převážně zdegenerovaní a mentálně slabí jedinci viz. seznam psychopatů na White Media
09.01.2016, 01:23
Pokud mají naše národy přežít, musí nutně dojít k přerodu celého systému, další revoluci. Tak jako komunismus byl původně dobrou myšlenkou beztřídní společnosti a solidárního systému pro všechny, která se zvrtla ve zrůdnou mašinerii, která po sobě zanechala desítky miliony mrtvol, tak i současný kapitalismus naplno ukazuje, že je do budoucna neudržitelným, jelikož je založen na neustále se zvyšující spotřebě a tahle nadspotřeba, která mnohonásobně převyšuje domácí poptávku, se musí někam vyvézt, aby se nám tenhle systém nezbořil jako domeček z karet, proto se musí impérium stále více rozrůstat, hledat nové odbytiště, zabírat nové kolonie. A takovou kolonií jsme v současné době pro západní státy právě my a nová taková vzniká na Ukrajině. Ale aby se prodaly všechny ty kapitalistické nesmysly, které k životu vůbec nepotřebujeme a bez nichž bychom byli mnohem svobodnějšími lidmi, tak je tady reklama. Všudypřítomná, vtíravá, otravná, zákeřná, která atakuje lidské podvědomí a útočí na naše slabé stránky a dělá z lidí jenom tupé ovce bez vlastního názoru, které nežijí vlastní životy, ale životy svých idolů z reklam a oddávají se konzumu. Na takový bezbřehý konzum má ale málokdo dostatek financí, tak buď dřou od rána do večera v práci, na úkor volného času i spánku, žerou tuny antidepresiv, aby to psychicky jakžtakž zvládali, dokud se nesloží, nebo si berou půjčky, zadlužují se, končí v exekuci a nakonec končí pod mostem, v lepším případě se dostanou do politiky, kde přijdou k miliardám snadno. A pak tu máme privilegovanou skupinu, která na práci nikdy nešáhla a dostává víc peněz než průměrná pracující česká rodiny. Ať tak nebo tak, každopádně všichni krom té poslední skupiny dávají přednost čemukoliv jinému (kariéře, užívání si pozlátek dnešní společnosti) před rodinou a proto vymíráme a ten uprazdňující prostor nahrazují jiní, výbojnější, cílevědomější, soudržnější. Největší bída, kterou však kapitalismus vytvořil, je bída duševní. A ta je ničím nenahraditelná. No a jako kdyby to nestačilo, ještě se na tom rozkladu společnosti přiživují všechny ty obskurní neomarxistické spolky, které se snaží zašlapat poslední zbytky tradiční morálky a snaží se nám zde šířit pokřivené hodnoty multikulturalismu, homosexualismu, všemožných deviací. K tomu tu máme bohaté šejky, na jejichž ropě jsme existenčně závislí, jelikož ropní magnáti brzdí všemi dostupnými prostředky vývoj alternativních zdrojů energie a extremistickou ideologii islámu, která se nám zde šíří výměnou za černé zlato. To vše tvoří nebezpečnou třaskavou směs, které stačí jediná jiskra a zažehne oheň další světové války. Jenže jak tohle změnit? Jsou lidi, kteří si to uvědomují a jdou do politiky s úmyslem tohle změnit, ale takoví buď zvlčí (kdo chce s vlky žíti, musí s nimi výti), nebo jim penězi zavřou hubu, nebo si na ně něco najdou, čím je zdiskreditují. Takže jedinou možností je otevřít oči jako celý národ. Jenže! Ono to chce hodně odvahy sundat ty růžové brýle a podívat se na svět tak, jaký skutečně je. A tu odvahu má jen málokdo, proto se všichni budou dále opíjet rohlíkem hojnosti, prosperity a demokracie, dokud to půjde. Po nás potopa, hlavně, že jsme teď za vodou. A nebo si lidi uvědomují, jak děsivá skutečnost je a tváří v tvář tomuto zjištění rezignovali a smířili se s tím, co je čeká, protože nemají sílu tomu čelit. Čest těm malým výjimkám, které se snaží bojovat za lepší zítřky, ale dokud budou v tak zanedbatelném počtu, nic nezmohou, jen budou ostatním pro smích.
09.01.2016, 01:34
Já jsem byl kdysi dávno hodně proamericky zapálený, ale když v poslední době vidím, co provádí US ambasáda na našem území za zvěrstva, ať je to organizace prague pride, štvavý hon na Zemana, který se sice chová jako buran, ale narozdíl od toho huhlajícího aristokratického zmrda hájí naše národní zájmy a není v rozporu s přesvědčením většiny národy, podpora všech těch multikulti neziskovek na imigranty, podpora šíření islámu ve společnosti a ve školách, jejich bezskrupulózní vývoz "demokracie" do islámských zemí, jejichž kontrproduktivní účinek vynesl místo sice krutých, ale pořádek a jakžtakž ochranu menšin (snad vyjma Saddáma a Kurdů) zajišťujících diktátorů na výsluní islámské radikály nejhlubšího zrna a ve výsledku zapříčinil dlouhaleté občanské války, které vyhnaly z domovů do Evropy miliony a miliony uprchlíků, svůj názor jsem rapidně změnil. Po tom všem už nedokážu věřit, že to s námi myslí dobře a hrají férovou hru. Tím u mě skončili.
09.01.2016, 02:11
Mno, nedávno vyšla pod záštitou Dr. Ratha kniha, kterou zrovna nikde v knihkupectví nekoupíš. Tato kniha ti dá odpověď na mnoho otázek a zároveň ti pomůže pochopit celou EU. Je to taky jedna z odpovědí na otázku, proč se Ratha nedávno tak razantně zbavili. I časově to sedí, zbavili se ho po 2 letech od vydání této knihy a obvinili z něčeho, co dělá valná většina politiků. http://www.uloz.to/xTMyehVr/nacisticke-koreny-bruselske-eu-pdf
09.01.2016, 02:13
Doporučuju s tím zacházet velmi opatrně a šířit pouze jen v této podobě. Je to velice citlivá a výbušná směs, něco jako nitroglicerin
09.01.2016, 03:00
Díky za připomenutí. Odkaz na tohle čtivo už mi leží přes rok v počítači, ani už nevím kde a ještě jsem se k němu nedostal. Snad si najdu trochu času to přelousknout.
09.01.2016, 03:03
Není za co
09.01.2016, 21:37
Pozor, neplést si Dr. Matthiase Ratha a Dr. Davida Ratha.
08.01.2016, 14:29
3
Obyčejnej lid má rozum.Ale ten politickej dobytek je mimo realitu.