ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Pitbull

5099x
Komentáře
18.09.2015, 17:40
1
Utratit toho zmrda majitele psa a pak i tu bestii chlupatou!!!
15.09.2015, 17:18
0
jo ty tekkno libový frajírky s takovýma psama fak nesnáším
16.09.2015, 19:53
To taky nelze paušalizovat. Znám takové, kteří chodí poctivě po cvičákách a psovi věnují většinu své svobody.
15.09.2015, 11:17
0
já čekal že to bude pro změnu nějaké jiné zvíře a ono zase pitbull
15.09.2015, 14:37
to nasere co?
15.09.2015, 16:37
Pitbullové jsou prostě klasika!
16.09.2015, 19:52
Kdo by taky skuhral před kamerou, že se mu před barákem servali jezevci?
15.09.2015, 08:52
1
nemeli by bejt tyhle bojový psi. Dal bych je do rukou jen odborníkům kynologům s nejakou koncesi. Mezi nama se pohybuje totiz prilis mnoho debilu, co si to poridi, jen aby si neco dokazali a pak to takhle konci...
15.09.2015, 14:06
První věc - co bys čekal u debilních Amíků? Druhá věc - vodítko jsem viděl jenom na tom černým psovi, ten hnědej asi ani vodítko neměl. A ten hnědej podle toho chování má určitě vzteklinu.
15.09.2015, 14:12
Zajímavý je, že i amstaf je svým způsobem bojový plemeno, ale my s ním nemáme žádnej problém. Je to společenskej charakterní pes, přátelskej k lidem a nechá se od každý návštěvy hladit a drbat. Je očkovanej a hlavně jsme ho hodně rozmazlovali. Nejsme zkušený chovatelé, máme tohle plemeno poprvý, sice nás moc neposlouchá, ale prostě s ním nemáme problém. Záleží na výchově toho psa!
15.09.2015, 14:37
rasisto...jen do té doby dokuď mu nemrdne v hlavě..ale jinak jsou tyhle plemena mazlivý.,
15.09.2015, 16:01
Myslim, že je to prostě výchovou. Nejhorší jsou dementi, který psa nevychovají a tím pádem nemá žádný mantinely + ještě ho učí bojovat a prát se odmalička. Jakoby nestačilo, že tyhle psi maj boj v krvi, tak proč to špatnou výchovou ještě víc umocňovat a probouzet to v nich?
16.09.2015, 19:30
Dovolím si citovat: "máme tohle plemeno poprvý, sice nás moc neposlouchá, ale prostě s ním nemáme problém". Takže až se mu zasekne plyn budete jako dělat co? Osobně mívám na starosti jednoho pitbula velice často a od jeho narození, je opravdu zlatej, člověku neublíží, ale zvířata likviduje naprosto všechny, které mu dají i jen nepatrnou šanci. Nikdo ho to nikdy NEMŮŽE odnaučit, je to přírodní součást jeho osoby, a pokud se to někomu povede potlačit, je to stejně jen otázka času, kdy nebude mít dobrou náladu.
16.09.2015, 20:04
Zapomněl jsem napsat, že náš pes je kříženec staforda a vlčáka, takže jeho bojový geny jsou jaksi smíchaný a tím pádem jsou jakýkoli takový projevy o kterých mluvíš minimalizovaný. Kromě toho jeho čistokrevná matka byla v pohodě vůči cizím lidem, který viděla poprvý a byla taky vychovatelná. Pes se stejně jako malý dítě rodí jako nepopsanej list papíru a věř nebo ne - na výchově záleží nejvíc! A nějaký spekulace kdyby nebyly ryby, tak jestli by byly rybníky a kdyby se mu zaseknul plyn a prostě mu hráblo - to jsou jenom čistý spekulace. Žádný výkyvy v chování zatím nemá a ani nemá žádný agresivní projevy. Prostě nic. Jsou mu 3 roky. Jinak to že nás moc neposlouchá je celkem normální, protože každej pes je dost tvrdohlavej - v tom žádný nebezpečí vážně nevidim ))
16.09.2015, 20:11
Věř nebo ne, ale ten náš pes přišel do styku už s kohoutem, malým vrabčákem a dokonce už i kačenou - ani jednomu zvířeti neublížil! Sami jsme zůstali čumět, s jakou elegancí a opatrností bral do tlamy malýho vrabčáka - kterýho akorát olizoval a strkla do něj čukákem až mu nakonec vrabčák utekl. Kohout nám jednou náhodou utekl brankou a akorát spolu trochu váleli sudy, ale nic mu neudělal. Se zvířatama si hlavně chce hrát a je maximálně opatrnej, protože ví, co je to bolest. Je to výsledek našeho rozmazlování a citlivýho zacházení! Pokud ale zvíře neví, co je to bolest, asi jako ten tvůj pitbull, tak je to zkrátka blbý! Ten náš ať byl v kontaktu s jakýmkoli zvířetem tak nikdy neměl úmysl mu něco udělat a nikdy netekla krev! Věř nebo ne!
16.09.2015, 20:13
A je to pes jako kráva, váží 40 kilo, hlavu má asi tak velkou jako člověk a tlamu jako sviňa, že budí respekt i v nás, ale přitom je to normální milej osel, kterej by nikomu a ničemu neublížil )
16.09.2015, 20:23
Tak samozřejmě pokud to má takhle hozený, je to super, a netroufám si v nejmenším odhadovat jeho povahu. Ale stále je to šelma, pravděpodobně i celkem slušnej buldozer, a u té platí základní pravidlo, které si stále nechtějí lidé připustit. NIKDY JIM NEVĚŘTE. Každé podobné video, jako je k vidění zde, začíná pan majitel větou, "Když on do teďka nikdy nic neudělal". Konkrétně u pitbula je výchova psa polovina práce, ono totiž výchova majitele je neméně důležitá.
16.09.2015, 20:32
Jojo, to já vim a chápu jak to myslíš. Charakterově je to hlavně vítací typ, když přijedeme, tak dělá docela pozdvižení: kňucí, štěká atd. Má úchylku na všechno, co je kulatý - odmalička! Hrajeme spolu fotbal, házíme mu míčky a po tom stafordovi má samozřejmě rád skákání a silový přetahování. Je silně hyperaktivní a skrze tyhle hry jaksi upouští ventil. Ale je rozhodně asi 2x větší než normální staford a i náš dědek má co dělat, aby ho sám udržel - a náš dědek váží přes metrák. Takže jako jo, je to docela buldozer. U mojí matky ví, že je to samice (jakože je to "ona&quot, tak jí jakoby oždibrává ruku, ale nekouše ani náznakem - podobně jako u toho vrabčáka - toho kdyby jen trochu stisknul, tak je po něm. Tyhle psi dokážou tlamou vyvinout docela silnej tlak několika atmosfér a ani nechci pomyslet, co by to udělalo s rukou člověka. V kuchyni si automaticky zabral gauč a nikoho se neptal. Takže spí na gauči. Jinak jsem toho mínění, že vychcanost a silná inteligence je mu vlastní!
16.09.2015, 20:36
Osobně to vidim tak, že když se i s takovým psem odmalička všelijak mazlíš, taháš ho jako kotě, hrajete si spolu jako děcka a prostě ho rozmazluješ až do dospělosti, tak že to někde vidět bejt musí. Ale jak říkáš ty - je to pořád šelma a člověk nikdy neví co se mu honí hlavou!
16.09.2015, 20:53
Jasně, že výchova je nejdůležitější. Není složité udělat ze psa debila, stačí to v něm jenom probouzet a navíc na něj z vysoka srát. Princip se nikterak zásadně neliší od vývoje člověka. Na jeho charakteru se podílí určitý plemenový předpoklad, genetika a samozřejmě i jeho osobní rys, který je právě dán tou výchovou. Ale na jeho chování může mít vliv v neposlední řadě také nějaká nemoc, třeba nádor na mozku apod (též znám z vyprávění blízkých-nepřeji). Jsou to borci, velmi inteligentní, přátelští, snadno se vrejí člověku pod kůži, a nakonec se stávají plnohodnotnými členy rodiny. A zde spočívá kámen úrazu, protože lidé jim automaticky nevědomky přiřknou plnou lidskou důvěru, přičemž nechtějí vůbec slyšet o faktu, že je to stále zvíře, který ji dostat nemá. U nějakýho malýho koštěte je to relativně jedno, ale u tohodle stroje musí bejt člověk vždycky krok napřed a nezaváhat.
16.09.2015, 21:19
Je to sympaťák od pohledu! Kdyby tě zajímala jeho podobizna, tak se mrkni sem: http://ulozto.cz/xtzUErxF/ford-rar
15.09.2015, 03:25
0
Daleko zajímavější by bylo, kdyby pitbul nezvládl svoji ženu, která napadla na ulici pána, který doprovázel svého psa na procházce!