ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Huňatý žebráci

2131x
Komentáře
09.06.2015, 18:41
0
Rád bych viděl co by dělali kdyby tam za nima "hupsnul" dovnitř tím otevřeným oknem. To by bylo v autě smradu.
09.06.2015, 12:42
0
j pravda
08.06.2015, 22:20
0
Nejen v Čechách žebrají i cikáni,viď Duždo
08.06.2015, 22:22
Sklapni demente už brzo na vás dojde..DD jen ať si pospíši opičáci..
08.06.2015, 22:24
Kolikátýho se rozdávaj dávky Milane?
08.06.2015, 22:26
co tady meleš zase o dávkách_? nějak rychle měníš debatu..ale co čekat od blázna.. bavíme se o uprchlíkách ! co uděláš ? vyjdeš ven a půjdeš proti nim nebo zalůezeš mámě pod sukni jak tzo neustále děláš trdlo..
08.06.2015, 22:28
Poprosím tě o pomoc.To udělám
08.06.2015, 22:32
Mě? nikdy! já se bubáku nebojim jako vy připosránci ..já budu bojovat za sebe a moje blízky.. už se těším jak budu sekat opičákum hlavy ..tak dlouho jsem nato čekal kdy jsi budu moc zase zařádit!!
08.06.2015, 22:34
Válečnej veterán,hmmm ty hrdino
08.06.2015, 22:48
Milane, bez urážky, pokud si viděl video ode mne, co bys asi tak udělal proti 300 opičákum, když na tebe půjdou? Bohužel, náš stát a policie tě neochrání a ty sám proti pár stům opicí, neuraž se, ale nejsi Rambo, nebo Superman. Sme prostě všichni v píči a za pár měsíců to začneme poznávat na vlastní kůži.
08.06.2015, 22:54
Co asi ? budu je řezat dokuď budu živej ..a když mě oddělají tak co...ale pár krků odseknu to vím jistě..
09.06.2015, 01:17
Hele, kluci, nechte toho, fakt že jo. Nemá to už cenu. Kdybyste věděli co nevíte, tak byste se tady pořád nehádali. Milda nám bude chybět. Kdyby byl totiž Milan vzdělanější, nebo o kousek chytřejší... spíš o pořádný kus chytřejší a i to vzdělání by neškodilo, tak by na dnešní dobu, na stíhání sociálkou a chození po soudech, považoval za "staré dobré časy". Jenže... Já nevím, jestli to mám tady vůbec psát... Připadá mi to neetické. Ale ti chytřejší pochopí, takže jen nástin situace - Invaze muslimů - jejich nepřátelé jsou křesťané, hlavně ti dobří křesťané. To víme. Milan je prý dobrý křesťan. No... říká se to. Muslim bere za křesťana každého domorodce, takže je to stejně jedno. Nikdo mu (muslimovi) to nevymluví. Barva pleti nerozhoduje. Viděli jsme příkladů dost. A jak se na to dívá Evropan? Podobně jako muslim, akorát to náboženství zas tak moc nerozhoduje. Prostě se to bere plošně - podle barvy. A už je jedno, jestli to bude někdo, kdo to přehnal se solárkem nebo pracuje na slunci, kdo se tak narodil... prostě v kolektivní hysterii po pádu instituce zákona, se strhne mela. Lidé ztratí zábrany a v nastalém morálním i právním chaosu budou bránit vše co měli, nebo ještě mají, proti všemu co je nějak odlišné. Říká se tomu občanská válka, válka barev, křížová, sebezáchovná... říká se tomu jak kdo chce. Výsledek bude ale vždycky stejný - masakr. Vraždy na potkání, anarchie. Než se vše uklidní a ustálí, zemřou milióny lidí. Smutné sice, ale co s tím naděláme. V historii se setkáme se stejným jevem poměrně často. Vše začíná jako podle jednoho scénáře - sloučení a následný rozpad nějaké říše provázený stěhováním národů. Jakákoliv země, která se snažila zrušit své hranice a importovat cizí politiku do své, uvrhla svůj národ do války. Potěšující na tom je jedna věc - taková země se vždy očistila od nežádoucích elementů - zjednodušeně - ten lépe připravený a vyspělejší vyhrál. Zpravidla to byl národ, který dané území už nějakou dobu obýval. Výhoda domácích je vždycky patrná. Další výhodou je vyřešení přelidnění. V prvním období po konfliktu se vytvoří právní a morální vákuum. To ale brzy pomine. Vzniknou nové vlády, nový řád a spousta malých zemí (států). Pár století budou platit jasná a pevná pravidla. Pak se to zase zvrtne, jako už tolikrát. To už tady ale stejně nebudeme. Nastartuje se během krátké doby prudký rozvoj. Lidstvo se posune zase o kousek dál. Lidé potřebují válku a agresi, aby vytvářeli, vynalézali – hrozné, ale takoví už jsme. Takže nechejte Mildu svému osudu, jak vždycky chtěl, a raději se připravte na velké změny. Všímejte si i zdánlivých drobností. Ty změny nebudou zpočátku markantní a člověk bude mít tendenci je bagatelizovat a přehlížet. To by byla ale chyba. Pokud se dokážeme semknout a potáhneme za jeden provaz, nemůžeme prohrát )
09.06.2015, 01:18
Mildo, jak říkáš - řež je, dokud budeš živej! A když Tě oddělají - tak co...
09.06.2015, 06:51
Kvalitni koment wolwe ale pro Duždu zbytecny. To je hrdina ktery ma nasily uz od mala v krvi, stejne jako jeho predci.Ten se uplne tesi ze by to nasili mohl pachat beztrestne a bez vidiny kriminalu se kterym ma uz bohate zkusenosti.
09.06.2015, 07:01
No jo, pravdu máš, jenže Milda ještě neví, že jich přijde víc. Jeho početná skupina si troufne na jednotlivce - pokud vypadá podvyživeně nebo nemocný, případně pokud je invalidní, opilý, přestárlý nebo naopak školák neschopný odporu. Pak jsou schopní zaútočit ve smečce a pokusit se o vítězství. No, ale k věci - já to nepsal pro něj, takže na to nemusí ani reagovat ) Pravda je, že jsem ho v komentu zmínil - ale to nic neznamená. Zmínil jsem i muslimy - a taky jsem to pro ně nepsal, stejně jako jsem zmínil milióny dalších, v tomto případě mrtvých. Nepředpokládám, že by tohle četli milióny dalších a už vůbec ne mrtvých. No, ti alespoň nebudou reagovat a zbytečně se rozčilovat )
09.06.2015, 14:43
zavadile já budu bojovat sám za sebe a za takový zdechliny jako jsi ty nezvednu ani ruku..ale taky půjdete jako první přesně takovej typ zmrdů jako jsi ty...násilý není v moji oblibě ale když budu muset tak to udělám...a nepotřebuju být génius jako jste vy všichni tady ...můj rozum mi stačí k tomu abych ubránil sebe a mojí rodinu ale za to váš rozum?? vám to nedovolí ...ani nenajdete s vašim rozumem odvahu..
09.06.2015, 17:11
Tvůj rozum ti napovídá, aby ses bránil mačetou. To ti fakt přijde rozumné?
09.06.2015, 18:26
semtamdurch a ne Milan! - Ty jo, nech ho při tom D nebo ho ještě napadne něco chytřejšího! Tak krásně blbý nápad to byl a Ty jsi to teď pokazil. Dovedeš si představit jedince s mačetou proti armádě s kalachama? Taková komedie to mohla být - a teď je po všem!
09.06.2015, 18:29
Milane - to zvládneš! Mačetou je všechny rozsekáš na kousky! Vtrhneš mezi ně a bude mela. Už to vidím - pomník Ti postaví, v Plané, možná i v Praze. Ty to zachráníš, máš na to! A tupou to víc bolí, pamatuj na to, až budeš chtít zbytečně investovat do brousku! Mi-lan! Mi-lan! Mi-lan! Mi-lan! Do toho!!! Mi-lan! Mi-lan! Mi-lan! Mi-lan! Do toho!!! Mi-lan! Mi-lan! Mi-lan! Mi-lan! Do toho!!! Na něěěěěěěěěěěěě!!!! Hrrrrrrrrrrrr!!! Nešetři je!!!!
09.06.2015, 19:55
LOOOOOL Mačeta z Planý
09.06.2015, 20:25
Je to zábavné jak tady diskutujeme že? ale realita bude špatná...