Fekální příprava pro Elův guláš
Recept: Z čerstvých tuhých hoven uhněteme stejně veliké kousky, vložíme je do kastrolu s rozehřátým sádlem a po všech stranách je osmahneme. Po chvíli přidáme nakrájenou cibuli a smažíme ji s masem dorůžova. Přisypeme mletou papriku a ostatní koření, podlijeme trochou moči, aby se nám hovna začaly dusit. Necháme je několikrát vydusit až na šťávu a znovu podlíváme. Až jsou hovna poloměkká, zalijeme je větším množstvím moči a moukou, přidáme prolisovaný nebo nasekaný česnek, majoránku a dusíme do té doby, až hovna zcela změknou. Hovnězí guláš podáváme většinou s houskovým knedlíkem, ale také může být s rýží, chlebem nebo těstovinami.
Video / Blééé
26/04/2014
Alien69
28.04.2014, 13:04
0
To nemůžete sem dát nějaké pěkné světlé asiatky z horní části azie které dělají něco jiného nežli si furt hrají z hovnama ?
antiroma
28.04.2014, 09:47
0
Tady mě napadlo jedno české pořekadlo...Tobě nasrat do ruk a 14 dní nepustit k vodě.
El-Magor
27.04.2014, 13:36
0
Když už jsme u tohoto bohůmlibého tématu fekální kuchyně, nemohu nepřipomenout recept na mé oblíbené fekální výpečky, dobrá inspirace k nedělnímu obědu: Z hoven uhněteme placičky, osolíme, opepříme, potřeme lisovaným česnekem a obalíme v nakrájené cibulce. Plátky vložíme do pekáče, podlijeme vodou a pečeme ve vyhřáté troubě. Dobrou chuť, zvrácenci!
El-Magor
27.04.2014, 13:23
0
Ano, ano, tohle jsou fekální koblížky akorát na gulášek, úplně se mi sbíhají sliny :8P
jurajz
27.04.2014, 12:22
1
no peknyho pokemona vysrala