This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Ninja

head66y6
15.10.2012, 17:31
0
Nahlásit komentář
LOOOL zase jeden přerostlej fantasta kterej se vidí jinak než jeho okolí :-) Pak mu někdo ve škole řekne že je to ubohej buřt on si vezme na druhý den šavličku do školy , poseká půl třídy i s učitelem a my se zase budeme mít v Blééé na co dívat :-)

bobi85
14.10.2012, 21:56
0
Nahlásit komentář
kurva kde na ty vody bere love

NejvetsiSamojeb
14.10.2012, 19:42
-1
Nahlásit komentář
LOOOOOOOOOOOL je nutný plejtvání hoven!?

Nekrofilny_samojeb
14.10.2012, 19:23
-1
Nahlásit komentář
LOOOOOOL je nutný to plejtvání vodou ??

NejvetsiSamojeb
14.10.2012, 19:04
2
Nahlásit komentář
LOOOOOOOOOOOL skutečný samuraj.každý z nás v sobě skrýváme takového samuraje je jen otázkou kdy na to přijdeme.já například přišel na to že mi chutnaj hovna a sračky.je to odpuzující,zvrácené,divné?nemyslím si.je to chutné a ekonomické.jednu porci hoven cca 450gramů mám zhruba na osm dní.trik spočívá v tom,že tu dávku sním a zhruba za 7 hodin du srát,seru do lavoru.no a mám opět gábl.a takhle pořád dokola dokud to hovno zcela nevytrávím.se sračkou je to obdobné ale ta se vytráví zhruba po páté extrakci.pokoušel jsem se abych ušetřil navštívil sousedův septik,nabral sem plnej lavor sraček a hoven.doma sem si dal obvyklou porci na talíř a začal jsem jíst,zhruba po druhém soustu jsem se zeblil,posral,a pochcal dohromady.vyděsilo mě to.bál jsem se že už nemohu žrát hovna a sračky ale pravda byla mnohem zajímavější.zjistil jsem že mohu pozřít jen svoje sračky a hovna tak jsem to obrečel.dospěl jsem v této technice opravdu daleko,ted mám přednasráno na půl roku dopředu.chut,vuni,a konzistenci hoven a sraček jsem ae naučil regulovat.kupříkladu když chci černou sračku hodně řídkou stačí mi dvě vejce a půl kila hub s trochou oliv.je to má oblíbená kombinace.po vytrávení vznikne nádherná mastně kašovitá sračka která voní po hovnech a houbách přidám trochu rozmarýnu a dám zamrazit,vznikne takový sorbet.je to opravdu šmakuláda.mám schovanej jeden sorbet z hub a ten mi prošel prdelí 40krát,můžu říci že něco takového jíst je nepopsatelné.mám ho schovanej na vánoce.připravil jsem i pro celou moji samojebovic rodinu guláš z hoven a sraček.je vyroben z nejlepších kusů nektěří z nich jsou až 12 let starý.je dochucen houbovým sorbetem který mi zraje ve sklepě 6tým rokem.jsem hrdý.NejvetšíSamojeb na hrad!!!!!

hownivalek
14.10.2012, 18:02
1
Nahlásit komentář
škoda vody ne ? at to zkouší radši na cigánech

KUFI
14.10.2012, 17:51
0
Nahlásit komentář
ale asi to bude mit vostry, s nasim tupym kuchynakem bych nemel sanci

Kosai
14.10.2012, 13:34
-2
Nahlásit komentář
Chtěl bych být jako on


JermenCoul
14.10.2012, 13:02
0
Nahlásit komentář
Duzdo
ekne si to naucil synacka. Cirkusaci z Bulharska se nezaprou



FmX
14.10.2012, 12:54
-1
Nahlásit komentář
pááááni ten je rychlej a ten úbor co k tomu měl


Equilibrium
14.10.2012, 12:36
2
Nahlásit komentář
ze začátku mu to moc nešlo ale pak už to docela uměl.

praalien
14.10.2012, 12:23
1
Nahlásit komentář
škoda že se nesek do kolena. byla by větší sranda

ElHroch
14.10.2012, 12:20
0
Nahlásit komentář
Mindža

kavon
14.10.2012, 12:09
0
Nahlásit komentář
Kdyby místo petflašky občas přefikl nějakou babu, tak udělá líp....

Vejd
14.10.2012, 12:05
0
Nahlásit komentář
LOL tolik vyplýtvané vody.
Kdyby aspoň dal do toho sestřihu jenom to co se mu fakt povedlo.



wolwe
14.10.2012, 12:03
0
Nahlásit komentář
Toho musela naštvat nějaká povodeň, nebo dlouhotrvající déšť, že teď musí rozsekat každou flašku vody
( Až půjde na procházku kolem řeky, tak ta raději uhne, jen aby se s ním nepotkala.


SamojebuvTata
14.10.2012, 11:51
0
Nahlásit komentář
Tohle je pravej Americkej nindža.

voorel
14.10.2012, 11:48
0
Nahlásit komentář
hmmmmm ......špekáček umíííí