Ninja
head66y6
15.10.2012, 17:31
0
LOOOL zase jeden přerostlej fantasta kterej se vidí jinak než jeho okolí :-) Pak mu někdo ve škole řekne že je to ubohej buřt on si vezme na druhý den šavličku do školy , poseká půl třídy i s učitelem a my se zase budeme mít v Blééé na co dívat :-)
bobi85
14.10.2012, 21:56
0
kurva kde na ty vody bere love
NejvetsiSamojeb
14.10.2012, 19:42
-1
LOOOOOOOOOOOL je nutný plejtvání hoven!?
Nekrofilny_samojeb
14.10.2012, 19:23
-1
LOOOOOOL je nutný to plejtvání vodou ??
NejvetsiSamojeb
14.10.2012, 19:04
2
LOOOOOOOOOOOL skutečný samuraj.každý z nás v sobě skrýváme takového samuraje je jen otázkou kdy na to přijdeme.já například přišel na to že mi chutnaj hovna a sračky.je to odpuzující,zvrácené,divné?nemyslím si.je to chutné a ekonomické.jednu porci hoven cca 450gramů mám zhruba na osm dní.trik spočívá v tom,že tu dávku sním a zhruba za 7 hodin du srát,seru do lavoru.no a mám opět gábl.a takhle pořád dokola dokud to hovno zcela nevytrávím.se sračkou je to obdobné ale ta se vytráví zhruba po páté extrakci.pokoušel jsem se abych ušetřil navštívil sousedův septik,nabral sem plnej lavor sraček a hoven.doma sem si dal obvyklou porci na talíř a začal jsem jíst,zhruba po druhém soustu jsem se zeblil,posral,a pochcal dohromady.vyděsilo mě to.bál jsem se že už nemohu žrát hovna a sračky ale pravda byla mnohem zajímavější.zjistil jsem že mohu pozřít jen svoje sračky a hovna tak jsem to obrečel.dospěl jsem v této technice opravdu daleko,ted mám přednasráno na půl roku dopředu.chut,vuni,a konzistenci hoven a sraček jsem ae naučil regulovat.kupříkladu když chci černou sračku hodně řídkou stačí mi dvě vejce a půl kila hub s trochou oliv.je to má oblíbená kombinace.po vytrávení vznikne nádherná mastně kašovitá sračka která voní po hovnech a houbách přidám trochu rozmarýnu a dám zamrazit,vznikne takový sorbet.je to opravdu šmakuláda.mám schovanej jeden sorbet z hub a ten mi prošel prdelí 40krát,můžu říci že něco takového jíst je nepopsatelné.mám ho schovanej na vánoce.připravil jsem i pro celou moji samojebovic rodinu guláš z hoven a sraček.je vyroben z nejlepších kusů nektěří z nich jsou až 12 let starý.je dochucen houbovým sorbetem který mi zraje ve sklepě 6tým rokem.jsem hrdý.NejvetšíSamojeb na hrad!!!!!
hownivalek
14.10.2012, 18:02
1
škoda vody ne ? at to zkouší radši na cigánech
KUFI
14.10.2012, 17:51
0
ale asi to bude mit vostry, s nasim tupym kuchynakem bych nemel sanci
Kosai
14.10.2012, 13:34
-2
Chtěl bych být jako on
JermenCoul
14.10.2012, 13:02
0
Duzdoekne si to naucil synacka. Cirkusaci z Bulharska se nezaprou
FmX
14.10.2012, 12:54
-1
pááááni ten je rychlej a ten úbor co k tomu měl
Equilibrium
14.10.2012, 12:36
2
ze začátku mu to moc nešlo ale pak už to docela uměl.
praalien
14.10.2012, 12:23
1
škoda že se nesek do kolena. byla by větší sranda
ElHroch
14.10.2012, 12:20
0
Mindža
kavon
14.10.2012, 12:09
0
Kdyby místo petflašky občas přefikl nějakou babu, tak udělá líp....
Vejd
14.10.2012, 12:05
0
LOL tolik vyplýtvané vody. Kdyby aspoň dal do toho sestřihu jenom to co se mu fakt povedlo.
wolwe
14.10.2012, 12:03
0
Toho musela naštvat nějaká povodeň, nebo dlouhotrvající déšť, že teď musí rozsekat každou flašku vody ( Až půjde na procházku kolem řeky, tak ta raději uhne, jen aby se s ním nepotkala.
SamojebuvTata
14.10.2012, 11:51
0
Tohle je pravej Americkej nindža.
voorel
14.10.2012, 11:48
0
hmmmmm ......špekáček umíííí