ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Kočovní cikáni (1939)

1584x
Komentáře
06.04.2012, 14:14
0
v týhle fázi se měli ty hovna vyhubit
03.04.2012, 21:37
0
Áno, toto sú cigáni, ktorím by som podal aj ruku, toto nie je tá spodina ktorá žije teraz zásluhou posraného komunizmu.
03.04.2012, 20:31
0
To jsou jiní cikáni, to není ta spodina, co je u nás, ti naši mají na práci fobii.
03.04.2012, 22:00
Jo, byli to kočovníci a živili se drátováním hrnců, kamnářstvím apod. Tady před válkou taky kočovali. Byli to ale většinou předchůdci těch našich nemakačenků. Děda mi kdysi vyprávěl, jak je drželi od města, hlavně v době trhů, protože kradli, jak bylo jejich zvykem. Obecní dráb je chytal a když jim vysázel pár ran jasanovou holí, tak je zase pustil aby si běželi ) nebo spíš pajdali. Kdysi jich dráb pár načapal, jak přecházejí most do města – byl to úzký dřevěný most. Ti první, jak ho viděli, tak se chtěli vrátit a vznikla tlačenice. Pár jich v panice skočilo do vody, nebo tam popadali a několik se jich utopilo. Mrtvolky pak sebrali a u řeky zakopali. No a tak se to tehdá řešilo )
03.04.2012, 23:50
Kočovní herci tu jsou a s nimi léto přijelo k nám. Když dávky dojdou, tak trochu popojdou, kde jim chtějí něco dát, aby měli z čeho žrát, domácí lidi srát a stále na chudáčky si jen hrát. Občas na lidi jde zlost, když dojde trpělivost, potom jich pár vyhladí, to jim ale nevadí, množí se jak potkani, všichni jsou na ně nasraní, je s nimi nelehké žití, když práce se oni štítí, všichni jsou na podpoře, válí se na dvoře, celý den si medí a nožky mají nahoře, lidi jim to podporují, oni je za to ohrožují, pořád přepadení čórky, jo tohle jsou cikorky. Začlenit se nedají, pořád bordel dělají, soužití je s nimi dřina, všude bordel hluk a špína, v každém probudí jen zlost, lidi už jich mají dost. Lidi jsou však líní a tak nic nečiní, problém se stále zvětšuje, až je zas někdo zválcuje, pak se zase namnoží a prostředí zamoří, zase s nimi bude problém, jež se bude řešit po zlém, a tak pořád dokola, co cikán to mrtvola, a tak pořád do kolečka, je to všechno hnusná břečka :-)
04.04.2012, 08:30
NO a ted mi řekni co bys udelal s bílýma ..? co krdou? taky bys sebral mrtvolky a zahrabal..? protože oni kradou jenom Cikáni ....Češi nekradou ani jeden , jeden vedle druhýho žijou poctive a na zlodárnu nemaji ani pomyslení
04.04.2012, 15:42
Coke – vidím, že jsem tě u toho druhého videa přechválil. Píšu to tu už asi po osmdesátéosmé – nikdo tady nikdy netvrdil, že jsou bílí svatoušci, to víš, že kradou, přepadávají, znásilňují, a ne zrovna málo, ale u bílých to je stále jen menšina, kdežto u černých je kriminálníků valná většina, jak jinak si vysvětlit, že v kriminálech je to skoro samej cikán, kdežto jejich zastoupení v populaci tvoří jen nějaká 4 %? Navíc bílí se přičinili k budování téhle země, na vybudování tohoto systému, na němž černí hojně parazitují. Parazitují, užívají plody toho, co nikdy nevybudovali, ohrožují nás, ztrpčují nám život na všech frontách a ještě mají tu drzost vykřikovat, jak jsou tu diskriminovaní. Nikde jinde je nechtějí, nikdo je nechce, takže to není problém majority, jež se začleněním jiných minorit nemá, ale problém jen a jen tohoto etnika. A s bílými zloději pochopitelně to samé co s černými, tvrdě potrestat.
03.04.2012, 17:03
0
Tihle vypadají slušně ) Nevím jestli to dělali na kameru, ale připadají mi i typově jiní než místní, co žijí tady.
03.04.2012, 23:21
pravda
03.04.2012, 14:44
0
Krásná doba, pěkny video Milane..!