This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Zálesák: Jak se získává míza z javoru

ANTISam
23.03.2012, 20:52
0
Jakej je to druh a jak to poznám? Četl jsem, že je Javorů na 110 druhů a né z každého je to "dobré". Každopádně nejlepší je stejně bříza, dle mého..

Magnetheridon
22.03.2012, 10:51
0
Narážení sudu je lepší.

preston
22.03.2012, 00:13
0
jj totok som robil cez vikend , breza tece jak mlada panna


El-Magor
21.03.2012, 23:41
0
Jo to je dobrota, před válečným tažením se vždy dosyta napojím, jen to nepiji z ulit, nýbrž si to nechávám skapávat přímo do úst. Ve sklepení mám několik litrů lahodného sirupu a přidávám si to i do urinálního vína, aby nebylo tak hořké.

wolwe
21.03.2012, 22:50
0
Ty jo, krájet do živých stromů
( tím si to u mě tedy podělal
( a chlastat ze zdechlých šneků... no, každému asi chutná něco jiného, že jo?



brodhaq
21.03.2012, 21:22
0
Alternativa (rychleji, jednodušeji): http://www.youtube.com/watch?v=Tmsy_IFkyn4&feature=player_embedded

biskup
21.03.2012, 20:26
0
Nejak jsem chytil druhou mizu.. :-P

Octavias
21.03.2012, 18:34
0
To je ale zabiják, jak ten strom surově zapíchnul.