ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Kráska a zvíře

10935x
Komentáře
12.02.2012, 21:06
0
U nás doma je to naopak - krasavec a zvířena :-D I když někdy to moje roztomilý zvířátko říká, že se chovám já jako zvíře - tak třeba onehda, když jsem nechtěl jíst hovna příborem a ještě jsem u toho příšerně mlaskal. Ale já jsem zvyklý obědvat s divočáky a ti se u toho nechovají o nic lépe. Ale že bych ji musel takhle sexuálně uhánět, to se říci nedá. Tolik holek doma a každá by to chtěla třikrát denně, Chrochta dokonce čtyřikrát. To se nedá zvládat. Asi jim budu muset koupit robertky. Jinak moc pěkné vide, konečně se sem dostalo nějaké zooporno. Jdu obhlédnout ostatní videa a před spaním se sem ještě vrátím a vyhoním tu.
12.02.2012, 23:29
Náhodou tvoje transsexuální němá manželka je sympatická a jistě má kromě postavy dobrou i povahu. Pokud ti uvaří fekálie, tak jí uděláš radost, když to budeš jíst paličkami. Je to mediální hvězda známá po celém světě. Až pojedu okolo, tak mě s ní musíš seznámit…
13.02.2012, 15:59
Dnes na večeři mně slíbila hovesnou kaši, tak jí za to možná podrbu prostatu tou intraanální metodou, jak mně tu radíš. Ale jen, pokud ji nepřipálí jako minule.