Čínské grilování
Nejdřív to plamenem očistíme, zbavíme od srsti a různých nečistot a nakonec to pěkně ugrilujem.
Video / Zbytky
10/12/2011
weret30
11.12.2011, 14:33
0
Fůj to jsou dobytkové.
archon
11.12.2011, 13:16
0
dobrou chut preje vitana xD
Lucas22
11.12.2011, 11:29
0
Viditelně vás to nezajímá,takhle useknutá hlava nebo ruka to by bylo co? :-((
spitfire
11.12.2011, 06:58
0
Dobrou chut preji
Nekrofilny_samojeb
11.12.2011, 05:58
0
Co sem tahá politiku špíno ? Seš na zvraceny.cz a máš nickname hovadoz tak se tak chovej troubo
jantarslizky
10.12.2011, 19:50
0
sto lidí-sto chutí
CCartman
10.12.2011, 18:22
1
Ty žlutý jsou schopný po sobě sežrat i hovno
riki
10.12.2011, 18:16
0
a nebo z toho budou krajet rolady
SCHATZI
10.12.2011, 16:20
0
On to nemá ani vyvržený? Fuj prase! Mělo by mu to "bouchnout" a obsah břicha mu prsknout do xichtu...
Alien69
10.12.2011, 15:46
0
co to griluj nějaké přerostlé hlodavce?
mdk
10.12.2011, 14:50
0
ako som napisal pri "chobotnici", zlti zozeru fsetko a mohli by zacat od seba