This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Čínské grilování
Nejdřív to plamenem očistíme, zbavíme od srsti a různých nečistot a nakonec to pěkně ugrilujem.
Video / Zbytky
10/12/2011

weret30
11.12.2011, 14:33
0
Fůj to jsou dobytkové.

archon
11.12.2011, 13:16
0
dobrou chut preje vitana xD

Lucas22
11.12.2011, 11:29
0
Viditelně vás to nezajímá,takhle useknutá hlava nebo ruka to by bylo co? :-((

spitfire
11.12.2011, 06:58
0
Dobrou chut preji

Nekrofilny_samojeb
11.12.2011, 05:58
0
Co sem tahá politiku špíno ? Seš na zvraceny.cz a máš nickname hovadoz tak se tak chovej troubo

jantarslizky
10.12.2011, 19:50
0
sto lidí-sto chutí

CCartman
10.12.2011, 18:22
1
Ty žlutý jsou schopný po sobě sežrat i hovno

riki
10.12.2011, 18:16
0
a nebo z toho budou krajet rolady

SCHATZI
10.12.2011, 16:20
0
On to nemá ani vyvržený? Fuj prase! Mělo by mu to "bouchnout" a obsah břicha mu prsknout do xichtu...

Alien69
10.12.2011, 15:46
0
co to griluj nějaké přerostlé hlodavce?

mdk
10.12.2011, 14:50
0
ako som napisal pri "chobotnici", zlti zozeru fsetko a mohli by zacat od seba